Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mimozemšťanka Mila se stává dobrovolnicí, která se rozhodla navštívit planetu Zemi. Nikomu jinému se na ni na rozdíl od jiných planet letět nechce, protože Země je hrozná, ale přece jen už je to dvě stě let, co byla navštívená naposledy, takže by se tam někdo měl podívat. Mila proto přilétá do Paříže, a jediné, co má u sebe, jsou batikované šaty. Pomalu se začíná seznamovat s prapodivnou současnou společností, ve které se musí platit podivnými papírky, jídlo se nedá jíst, vzduch dýchat, každý je nemocný, ženy musejí používat jakési „rtěnky", bez kterých by na ně ostatní lidé nebyli hodní. (ybuko)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (190)

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Emzo vegan v kouli jásá, zelená je naše spása!" Není didaktika jako didaktika. Zatímco po Třech králích jsem měl povznášející pocit i chuť seknout s ateismem a vstoupit do klubu spravedlivých a vědoucích mudrců, po Nádherné zelené, plné býložravých, nesnesitelně uvědomělých mimozemšťanů Homo artistic jsem akorát dostal chuť na pořádný biftek (a to říkám já, starý ekolog, v mládí s mnoha tisíci zasazenými stromky). A taky chuť jít se, jako správný konzumní macho, zase jednou pěkně vyřvat z podoby na naši fotbalovou Viktorku. Obrovská hromada ekologicko sociálních mouder v trestuhodně málo nápaditém scénáři s berličkami infantilností a násilného humoru, viz "odpojené" televizní zprávy s "pojídači hovínek". Ha ha ha. Velmi humorné. Škoda, protože některé vtípky byly vpravdě boží, např. ten před Ježíšem na kříži: "Hele, ten byl taky od nás. Poslali jsme ho sem před 2000 let." Jen tři nedomrlé mrkve sklízím. ()

esopesokeso odpad!

všechny recenze uživatele

Tak hneď v úvode vyskočili behom minúty tri propagandistické obrázky Aštara Šerana a Ptaaha.Samozrejme, že sa ma zmocnil zúfalý pocit, že s týmto filmom zbytočne prehlúpim čas..ved zakladateľ vesmírních ľudí, hlavný komunikátor s mimozemskou civilizáciou, pán Ivo Aštar Benda, narodený v Olomouci neváhal svojho času osloviť V.Havla a R.Schustera so žiadosťou o schôzku mezi mimozemskou civilizáciou a hlavou štátu....Predpokladám, že nezištné dôvody dobrého vesmírneho človeka sú asi také ako návody na orgonitové pyramídy, ktoré sú k dispozícii za len 20 dolárov (len návod, nie pyramída, drahý nezištný patent..).No a takú pyramídu si môžete dať potom na bycikel a jazdiť s ním v okolí vašeho bydliska každý deň.Zbaví vás to všetkých chemtrails a všetkých povodní, hurikámov, tornád, zemetrasení, sucha a ďalších geofyzikálných útokov tej aľjašskej pliagy HAARP.A ku tomu si dať natetovať na čelo Aštara, na pravé líce Ptaaha a na ľavé aj ježíša krista a vyskočiť na bycikeľ s orgonitovou pyramídou a fíííííí..... Alergia, ktorú chovám k vesmírnim ľudom zanechala vo mne počas filmu svoje a nemohol som sa odprostiť od toho, že film je komédia.Nebola.Zábavne to bolo iba 2 krát, ináč nuda. ()

Reklama

TerushkaJ 

všechny recenze uživatele

To, že někdo považuje tenhle film za debilní a absurdní poukazuje na poškození jeho samotného touto chorobou. Příjde Vám divné, že ženská, která se zašklebí na lidi a oni se nějak odpojí od systému je divné..ale styl života, jaký tu vedeme divný není? Cokoliv, co je jinak ze zaběhnutých forem je divné, nemístné.. Nejsem ovce, mě film rozesmutnil a zároveň nadchl ve své prostotě a jednoduchosti! ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Jasně, ta komedie v sobě má hodně ekologického a snaží se předávat nějaké poselství, ale na druhou stranu jsou zde skvělé vtipné momenty, kdy jsem se skutečně bavil. Navíc tu vidíte Marion Cotillard v jedné z jejích prvních rolí a krásně jí to sluší. Ke konci už to trochu ztrácí, zábava jde do pozadí, ale úvod je skvělou ukázkou francouzské komedie. ()

snob 

všechny recenze uživatele

Objímači stromů, obdivovatelé lásky, květinoví lidé. Jaká pohroma pro mou cynickou duši. I když film vesele páchne sektou, fanatismem a militantní ekologií něco roztomilého na něm je. Něco pozitivního, co v člověku zanechá deset minut po závěrečných titulcích pocit viny, že i on je ten škůdce, ten bezcitný a všemu zajímavému uzavřený barbar obklopený nesmyslnými technickými vymoženostmi. Vždyť sbírat kořínky a živit se v souladu s přírodou je tak přirozené. Tak krásné. Ano, je, ale v ledničce se mi válí flák hovězího a já neodolám. Nedokážu odolávat déle než krásných deset minut lásky, kterou jsem prostoupen. Cynismus vítězí nad zdravým rozumem. Mlask a dobrou chuť. Online s titulky tady. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (3)

  • Natáčelo se ve Francii a v Austrálii. (Cheeker)
  • Film byl neoficiálně v celé Evropské Unii zakázán. (Cheeker)
  • Na konci závěrečných titulků je věnování všem lidem s dobrým srdcem, kterým není osud tohoto světa lhostejný. (Terva)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno