Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Během divokého flámu vpadnou BoJack a Sarah Lynn na setkání anonymních alkoholiků, kde se BoJack rozhodne napravit zranění, která způsobil. (Netflix)

Recenze (10)

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fakt jsem si chvíli myslela, že tohle bude jedna z těch šílenejch epizod, který jsou trochu odlehčený od všech těch sraček, co se jinak dějou. A jak jsem se mýlila. A čím víc jsem myslela, že tohle bude odlehčenější epizoda, tím míň jsem byla připravená na to těžký emocionální dělo, který mi tenhle díl zasadil. Sakra Sarah Lynn a BoJack Horseman maj fakt takovou úžasnou destruktivní chemii mezi sebou, a každá epizoda, kde jsou tyhle dva spolu, je prostě nějak zvláštně výjimečná a jiná, než všechny ostatní. Hodnocení: 10/10 ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Divoká jazda až na pokraj zúfalstva a späť, plná vtipných aj tragických momentov s krásne smutným záverom. Čo sa seriálu týka, asi jeho najväčší úlet prekypujúcimi kultovými scénami. ()

panki9922 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Názov epizódy vystihuje úplne presne pocity diváka po skončení epizódy. Myslel som si, že tak skoro nebudem znova pasovať nejakú epizódu za doposiaľ najlepšiu, ale táto to zvládla úplne bez problémov. ()

Kikinn_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díl mi připomněl Díl depresivní konec a proto se mi tak líbí. Ten Díl vůbec nedává smysl protože něž se stihnete zorientovat už vás vede na další místo a tak to je dál a dál. Vlastně ten díl byl taková výplň mezi ostatníma epizodama ale to prostě nic nemění a je to top tier epizoda! ()

Reklama

Reklama