Reklama

Reklama

BoJack Horseman - Série 6 (2019) (série)


Přijde kůň do léčebny (S06E01)

(epizoda)
  • USA A Horse Walks into a Rehab

VOD (1)

Obsahy(1)

BoJack se zaregistruje do Zeleného dvora, což je léčebna v Malibu. Tady bojuje se vzpomínkami na smrt Sarah Lynn i svoje vlastní nelehké dětství. (Netflix)

Recenze (7)

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A je to tady, poslední sezóna, no to si děláte prdel.. Co mám jako asi tak dělat potom, co to dokoukám? Utápět se v depresích kvůli tomu, jak mě tenhle seriál absolutně rozerval nebo z toho, že už skončil? No pravděpodobně z obojího. Každopádně, první díl hned dobrej jak sviň samozřejmě, BoJack je na odvykačce a přitom se nám odhalí jeho historie alkoholismu. Všechno je to jako vždy pěkně depresivní, tak jak to máme všichni rádi. (: No, co víc k tomu říct - nemůžu se dočkat až BoJack Horseman zase jednou zničí mojí radost ze života. Hodnocení: 9/10 ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bojack je zpět a neztratil nic na své říznosti. Epizoda byla plna malých easter eggů, narážek a krásného, depresivního nádechu. Tak jak to umí pouze Bojack. Navíc se ukázal i prapočátek jeho alkoholismus. Paráda. ()

Reklama

Galerie (21)

Zajímavosti (3)

  • V čase 7:50 můžeme v pozadí vidět obraz vyobrazující kozu. Jedná se o referenci na autoportrét nizozemského malíře Vincenta van Gogha a zároveň o možnost, že v seriálovém světě nebyl malíř člověk, ale koza – Vincent van Goat. (Shizle)
  • V Bojackově pokoji se nachází kniha s názvem „Of Mice and other Mice“. Jedná se o referenci na knihu s názvem „Of Mice and Men“ od amerického spisovatele Johna Steinbecka. (Shizle)

Reklama

Reklama