Reklama

Reklama

VOD (1)

Když Magdu (Penélope Cruz) potká v krátké době několik životních tragédií, nesrazí ji to na kolena. Naopak získá novou chuť do života a uvědomí si, jak důležité jsou vztahy k těm nejbližším – desetiletému synovi i novému muži, který jí náhle vstoupí do života (Luis Tosar). Drama Julia Medema, jednoho z nejvýraznějších španělských tvůrců současnosti, ukazuje Magdu jako ženu silnou a milující, která i v těch nejtěžších chvílích dokáže brát věci s nadhledem. (Aerofilms)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (70)

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Medem je magnet a Ma Ma je v mnoha místech velmi vratká, kousek a spadne do kýče, ale nedokážu tentokrát mít odstup, téma se mě dotýká, jen mi přišlo, že léčba byla velmi rychlá nebo mají ve Španělsku hodně dlouhé letní prázdniny a taky neuvěřitelně empatické gynekology se spoustou volného času, to je ale ve stínu nádherné a dobré Penélope Cruz fuk. ()

vydumnica 

všechny recenze uživatele

Naozaj som ani necakala, ze film sa mi bude tak pacit. Videla som ho v ramci mini europskeho filmoveho festivalu v Cinemaxe a zo vsetkych filmov, ma prave Ma ma najviac zaujal a chytil za srdce. Herecky vykon Penelope Cruz bol fantasticky, mozno aj hodny nominacie na Oscara. Velmi putavo a zaujimavo vyrozpravany pribeh mladej zeny matky, ktora sa dostane do naozaj tazkej priam neriesitelnej situacie, ale zrazu zivot ju niecim milo prekvapi a ona nestraca nadej. Niektore momenty tam boli mozno nerealne, ale to neriesim. Film je venovany zenam a ako zena ho odporucam dalej. Davam 80%. ()

Reklama

poz3n 

všechny recenze uživatele

Xtá variace na Medemovo nikdy nekončící téma tragické smrti člověka a nesmrtelnosti jeho duše. Jenže tentokrát v takovém strašně divném, téměř až šupáckém filmovém pojetí, kdy jsem si chvilkama říkal, jestli nekoukám spíš na nějaký studentský film. Podivný střih, neustálé rušící jump cuty, občas dost divné záběrování a nejisté kompozice. Nic z toho navíc podle mého názoru snímku nesloužilo, ale naopak šlo proti němu. Nechápu, jak se něco podobného může dít natolik zkušenému filmaři, jakým Julio Medem bezpochyby je. 6/10 ()

vladivostok 

všechny recenze uživatele

Kazdy dobry film musi nechat divaka v pozore a bavit ho. Mademovi sa to dari. Ma Ma s Penelope Cruz v hlavnej ulohe je toho dokazom. Silny zazitok, vazna tema prerastana nenasilnym vtipom. Film je bud dobry alebo zly. Tento film rozhodne dobrym je. Predpokladam, ze toto je vrcholna postava Penelope Cruz. Je z nej mama. Pristane jej to a je to cele krasne, pounce, smutne vesele, jemne, plynule / 80 % ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Celé mi to prišlo ako nemecký doják od pani I. Lindström, iba sa v ňom hovorilo po španielsky. Všetci sa tam krásne k sebe správali, všetko bolo dokonalé a aj napriek smutnej téme, ktorú to riešilo, mi nevypadla ani jedna slza. Na Medema málo zvláštne, ale s pekným vizuálom, kamerou a aj Penélope to tu veľmi pristalo. 2,5* ()

Galerie (38)

Zajímavosti (4)

  • Scénář napsal Julio Medem již osm let před natočením filmu. K jeho realizaci došlo až když ho Penélope Cruz (Magda) oslovila s nápadem na spolupráci. (peeteno78)
  • Magda (Penélope Cruz) si v jedné scéně dá za levé ucho červenou květinu. To se dá chápat jako jasný odkaz na film (a především plakát) filmu Pedra Almodóvara Volver (2006), ve kterém hraje Penélope Cruz taktéž hlavní představitelku. (poz3n)
  • Natáčení probíhalo v Tenerife na Kanárských ostrovech a ve Villajoyosa v provincii Alicante ve Valencijské komunitě ve Španělsku u Středozemního moře. Natáčelo se od 19. května do 16. července 2014. (noelcoward73)

Související novinky

Reklama

Reklama