Reklama

Reklama

Šílenství Debory Loganové

  • Česko Šílenství Debory Logan (více)
Trailer

Studentka medicíny Mia (Michelle Ang) konečně našla zajímavé téma pro svou práci. Rozhodla se s pomocí několika přátel natočit dokument o projevech Alzheimerovy choroby. Několik následujících měsíců budou sledovat každodenní boj s touto nemocí v rodině Loganových. Deborah Logan (Jill Larson), která je v péči své dcery Sarah (Anne Ramsay) a nedávno jí byla tato choroba diagnostikována, je více než vhodným studijním materiálem. Je tu však háček, nad Deborou postupně přebírá kontrolu i něco jiného než tato choroba. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (131)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Slušná psychodepka!! The Taking mi byl už od začátku velmi sympatický found footage, na nic se nečeká, rozjede se film velmi rychle, hlavní představitelka velmi znepokojivá, taktéž mě zajímala celá záležitost týkající se Alsheimerovy choroby, ke konci film vytasí pár creepy výjevů( Ten jeden si pustíte minimálně 2x, něco takového jste ještě neviděli!). Překvapivě je film velmi dobrý i po technické stránce, takže ano, tohle se dá doporučit. Creepy a znepokojivý feeling se určitě dostaví. 65% ()

Aljak odpad!

všechny recenze uživatele

Podľa popisu to vôbec nevyzeralo zle, o to viac som zostal zaskočený, že čo som to vlastne pozeral. Spočiatku to vyzeralo fajn a dramatická forma pseudo-dokumentu sa mi celkom pozdávala, avšak potom začala prerastať do akéhosi mysteriózneho thrilleru (to bolo ešte stále znesiteľné), no keď sa z toho v poslednej tretine stal nechutný horor, tak to už bolo naozaj na mňa moc. Normálne som z toho zostal taký znechutený, že nie som ochotný dať tomu ani len tú blbú 1* za sľubný začiatok! ()

Reklama

dubinak 

všechny recenze uživatele

Tak trailer se mi tedy líbil víc než celý film dohromady. Ten trailer mě opravdu v minutě dokázal navnadit a téměř hned jsem měla chuť se do The Taking pustit. Hlavně asi kvůli tomu velkému množství děsivých výjevů. Nakonec to bylo tak divně roztažené, trochu zmatené a ne tak intenzivní, jaké jsem to očekávala. Když opomenu, že je to found footage, dějová kostra byla docela dobrá a aspoň v menší míře zajímavá. Když to porovnám s nedávno viděným The Banshee Chapter, tam byl příběh opravdová bída a držely to jen hrůzostrašné momenty, které ve finále taky nebyly nic extra. Tady je aspoň navíc ten výskyt hadů (taky moje slabina) a sem tam znepokojující chování postav. ()

domirovec 

všechny recenze uživatele

Šílenství Debory Loganové ze začátku působí jako ne moc zajímavá found-footage záležitost, jejíž celý nápad vychází jen a pouze z projevování Alzheimerovy choroby. Postupně však hodně rychle zjišťujeme, že film vcelku hodně rychle eskaluje z obvyklých, typických a ne příliš záhadno-děsivých věcí na věci poměrně děsivé. Je však nutno podotknout, že očekávat od The Taking něco víc než jen v podstatě typický found-footage snímek je v tomto případě dost špatně. 3/5 ()

tron 

všechny recenze uživatele

Mám rád (svojím spôsobom, ehm) horory o strašidelných dôchodcoch, ale Šílenství Debory Loganové ma príliš nebavilo. Pozerám v galérii na fotky z filmu a mrazí ma z nich. Škoda, že ma tak nemrazilo pri pozeraní samotného filmu. Občas príjemne nepríjemné a som za to, aby sa natáčalo viac hororov o desivých dôchodcoch, ale toto mi proste nesadlo. ()

Galerie (107)

Zajímavosti (5)

  • Film bol venovaný babičke Denise Robitel, režiséra Adama Robitela, ktorá zomrela 17. septembra 2012. (EvilMatus)
  • Film nebol premietaný kritikom. (BoredKid)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno