foto

Ryan Cutrona

  • nar. 29.7.1949 (68 let)
    USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Most Hated Woman in America
The Return of Mike and Ike
2014 Šílenství Debory Logan
2010 Dad's Home (TV film)
2008 Ninjové útočí (TV film)
Výměna
2005 Zlom vaz
2003 Bohové a generálové
King of the Ants
2002 Lidožrout
Without Warning (TV film)
2000 Domobrana
Elitní jednotka
Milenky v akci (TV film)
1999 Deterrence
Šedesátá léta (TV film)
1998 Psycho
1996 Glimmer Man
Souboj cti
1994 Přepadení na východě
Vojna není kojná
1993 Někdo se dívá
Ohnivý blesk
S nasazením života
Vrah z Heartlandu (TV film)
1992 F-16 zabíjí (TV film)
Inside Out III
Kuffs
1991 Poslední skaut
Žhavé výstřely

TV seriály

2017 Skandál (TV seriál)
Trojan Horse (S06E11)
2015 Krize (TV seriál)
2013 Zákon gangu (TV seriál)
Salvage (S06E06)
The Mad King (S06E05)
2010 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Let z Paříže (S07E13)
24 hodin (TV seriál)
Day 8: 1:00 a.m.-2:00 a.m. (S08E10)
2009 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Mlha (S03E05)
Opatření (S03E04)
Můj domov v Kentucky (S03E03)
další epizody (4)
24 hodin (TV seriál)
Day 7: 6:00 a.m.-7:00 a.m. (S07E23)
Day 7: 12:00 a.m.-1:00 a.m. (S07E17)
Day 7: 11:00 p.m.-12:00 a.m. (S07E16)
další epizody (6)
2008 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Dědictví (S02E10)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Rozsudek (S03E13)
2007 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Prodloužený víkend (S01E10)
24 hodin (TV seriál)
Day 6: 10:00 p.m.-11:00 p.m. (S06E17)
Day 6: 9:00 p.m.-10:00 p.m. (S06E16)
Day 6: 8:00 p.m.-9:00 p.m. (S06E15)
další epizody (5)
2006 Sběratelé kostí (TV seriál)
Jidáš na kříži (S02E11)
Odložené případy (TV seriál)
Barabové (S04E03)
2005 Head Cases (TV seriál)
2002 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Tvrdá pěst (S03E07)
2001 Akta X (TV seriál)
Dnes se nic významného nestalo II (S09E02)
2000 JAG (TV seriál)
Justiční omyl (S05E24)
1997 Milénium (TV seriál)
Weeds (S01E11)
1994 Pohotovost (TV seriál)
24 hodin (S01E01)
1984 Hunter (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace