Reklama

Reklama

V pasti

  • Francie Oppression (více)
Trailer 3

VOD (1)

Dětská psycholožka Mary Portman (Naomi Watts) přišla při tragické automobilové nehodě o manžela. Její syn Stephen sice nehodu přežil, ale zůstal ve vegetativním stavu upoutaný na lůžko. Pro Mary se život změnil v nepřetržitou péči o paralyzované dítě. V jejím velkém domě uprostřed lesů v ní narůstá pocit samoty a izolace. Vše změní příchod nového pacienta. Malý chlapec Tom se po smrti matky uzavřel do sebe. Mary se rozhodne vzít Toma v rámci léčby k sobě domů. Uprostřed zuřící sněhové bouře však hoch z domu zmizí. Šance, že přežil venku mrazivou noc, je nulová. Mary si je přesto jistá, že poté Toma ve svém domě několikrát zahlédla. Z místností se ozývají zvláštní zvuky, v domě se začínají dít děsivé věci. Někdo nebo něco je ohrožuje. Mary a Stephen už nejsou ve svém domově v bezpečí. S narůstající hrůzou nabývá Mary přesvědčení, že je pronásleduje duch mrtvého chlapce... (Bioscop)

(více)

Videa (9)

Trailer 3

Recenze (108)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Skoro to na začátku vypadá, že by to mohl být napínavý thriller. Ale opravdu jen skoro. Pak už film semele jeho vlastní scénář, který je tak nějak prostě stupidní a hlavně nudný. Naomi Watts se může snažit, jak chce, ale z tohohle prostě nic víc nevykřeše. Snad její nahota trochu diváka vytrhne, ale pak dlouho nic. A pak už je konec. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

“ZDÁ SE MI, JAKO BYCH ZTRÁCELA ROZUM...“ /// Naomi je psycholožka, co má na starost bejvalý roztomilý parchanty, procházející složitým obdobím. Ovšem chudák holka je na tom podobně. Navíc žije na vodlehlým místě… do toho se blíží ta bouře… Pár slušnejch lekaček navnadí. Co sere, je to budování atmosféry… takže se vlastně dlouho nic extra neděje, jen plká. Naomi je na hororovej žánr luxusní herečkou, tak nepřekvapí, že je na ní postavejnej celej film. Co mrzí, že z ní dělaj krávu. Ovšem za idiota tady má bejt někdo jinej… a mám dojem dojem, že to budu asi já! Po domě chodí magor a kdo se na něj koukne, toho kladivem bouchne... Tak rozhodně se nikdy nenechám zachraňovat cvokařema. To bych musel bejt blázen! A film? Snůška fungujících votřepanejch hororovejch propriet, namíchanejch do debilního celku. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Doma se mi válí tělo, který krmím, meju... 2.) Trošku mě trápí spánková parasomnie. 3.) Thx za titule „djsulo „. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ * ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Má dětská psycholožka doma za zdmi třiceti kilovou kanadskou krysu s roztomilýma očičkama a nebo přichází čas Waltera Sobchaka a jeho drsných rehabilitačních praktik? Pokus o thriller, který jen unaveně simuluje napětí a překvapivou zápletku. Něco málo mohla zachránit nahota Naomi Watts, ale když při ní hází šavli do záchodu, není to ono.. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla pohroma. Film se sice snaží být šokantní, nečekaný a hraje na spoustu různých žánrových strun, ale ta zápletka a obecně celý děj obsahoval tolik lapsů, že to snad není možný. Nečekala bych, že v tak podprůměrném počinu bude hrát zrovna Naomi a na to, že mě Charlie Heaton oslovil ve Stranger Things, tady mě naopak dost štval. Pár atmosferických míst to mělo, abych na to neházela jen špínu, ale ty nedokázaly vyvážit tu okolní nezajímavost a nelogický děj. ()

Sidonka 

všechny recenze uživatele

Že já na to chodila! Originální film z USA se v naší distribuci takřka nevyskytuje, tak jsem alespoň zadoufala, že to bude alespoň trošičku psychologicky prokreslenější thriller. Nebyl. Snad první film ve kterém jsem od počátku skálopevně tušila každý další krok hlavních i vedlejších postav a protože to bylo navíc tak povrchní, nejbanálnější jak jen může být a absolutně nepřekvapující, byla jsem i přes nevalná očekávání extrémně zklamaná. Domeček v lesích byl sice pěkný, ale kdyby k tomu přihodili alespoň ještě trochu schopného scénáristu. A logika jednání postav? Děsná. Psycholožka se chce zbavit problematického nevlastního syna, nezvládá ho a ani nechce léčit potížisty i po pracovní době. Z nepochopitelných důvodů si však vybere k adopci hluchého chlapce s násilnickým chováním, chováním a osobností snad ještě problematičtějšího než byl ten první (např.zlomil kámošovi ruku, pěstouni ho raději opouštěli), z kterého pravděpodobně už vlivem prodělaných negativních zážitků vyroste další pošuk. Policii se nechce vyjet do sněhové bouře, tak zase jiný psychiatr za pacientkou jede sám, z předalekého města, protože se mu v rodině pacientky něco trochu nezdá. Ani tu jednu hvězdu co sem dala si to ani nezaslouží! ()

Galerie (69)

Zajímavosti (2)

  • Film získal negatívne recenzie, pričom kritici ho nepriaznivo porovnávali s filmom The Shining (1980). (Scraffy)

Reklama

Reklama