foto

David Cubitt

  • nar. 18.3.1965 (52 let)
    Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Matka tohoto kanadského herce je Holanďanka a otec Brit. Když bylo Davidovi šest měsíců, přestěhovali se do Kanady. Ve Vancouveru studoval University of British Columbia a při studiu pracoval v hudební show Nitevision, kde jeho vzhled a nenáročný přístup upoutal pozornost producentů. Ve stejném městě navštěvoval i prestižní divadelní školu Studio 58.

Objevil se v mnoha seriálech a filmech, z nichž asi nejznámější je seriál MÉDIUM, kde hraje detektiva Lee Scanlona. Zahrál si i po boku Colma Feore ve snímku THE PERFECT SON (2000), kde ztvárnil jednoho z bratrů, který bojuje s drogovou závislostí. Oba byli nominováni za nejlepší mužský herecký výkon na 21. Genie Awards. V roce 1997 získal cenu Gemini za nejlepší herecký výkon v seriálu TRADERS (1996).

Rád hraje fotbal, tenis a squash. Manželka Davida Cubitta se jmenuje Julia Molnar. Momentálně žije v Los Angeles, ale do Vancouveru se často a rád vrací.

Bára "sidda" M.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Juggernaut
2016 Rehearsal
V pasti
2015 Stonewall
The Colossal Failure of the Modern Relationship
2014 Bad City
Sedmý syn
2013 Dangerous Intuition (TV film)
No Clue
2012 Taken Back: Finding Haley (TV film)
2011 Adopce smrti (TV film)
Sněhový armagedon (TV film)
2010 Pouto mlčení (TV film)
2006 Deset a půl stupně: Apokalypsa (TV film)
2005 Bounty Hunters (TV film)
Norco: Pod palbou (TV film)
Vražda na Presidiu (TV film)
2004 10,5 stupně (TV film)
2003 E.D.N.Y. (TV film)
Hledá se John Christmas (TV film)
2001 Ali
2000 Perfect Son, The
1999 Vražda v rodině (TV film)
1997 Dodržet slib (TV film)
Dokonalá matka (TV film)
Major Crime (TV film)
1996 Swann
1995 I Shot a Man in Vegas
1993 Přežít
1992 Killer Among Friends, A (TV film)
1991 K2
Silent Motive (TV film)
Útěk

TV seriály

2016 Van Helsing (TV seriál)
It Begins (S01E13)
He's Coming (S01E12)
Last Time (S01E11)
další epizody (13)
Batesův motel (TV seriál)
Trezor (S04E06)
Dobrou noc, máti (S04E02)
2015 Ray Donovan (TV seriál)
Volební zvrat (S03E06)
Čuryn (S03E02)
2014 Arrow (TV seriál)
Corto Maltese (S03E03)
2013 Batesův motel (TV seriál)
Pravda (S01E06)
Nejdřív máš sen, pak zemřeš (S01E01)
2005 Medium (TV seriál)
2002 American Embassy, The (TV seriál)
Oddělení loupeží a vražd (TV seriál)
Večerník (TV seriál)
2000 Takový je život (TV seriál)
1999 Turks (TV seriál)
1997 Michael Hayes (TV seriál)
1996 Poltergeist (TV seriál)
Traders (TV seriál)
1995 Krajní meze (TV seriál)
Temná místa (S01E11)
Akta X (TV seriál)
Mrtvolné ticho (S02E19)
1994 Lonesome Dove: The Series (TV seriál)
1989 E.N.G. (TV seriál)
1987 Jump Street 21 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace