Reklama

Reklama

VOD (1)

Frank, šéfkuchár v Las Vegas, prepadne vášni k záhadnému dievčaťu Lole. Ich intenzívny vzťah ale skomplikuje muž z minulosti. Špirála žiarlivosti, ambícií a násilia doženie Franka až na cestu pomsty, s cieľom získať späť svoju lásku, ktorou je chorobne posadnutý. (TV JOJ)

Videa (1)

Trailer

Recenze (37)

emma53 

všechny recenze uživatele

Bezvadné herecké obsazení, přesto jsem nebyla schopná vsáknout příběh, který se tam odehrával a ve výsledku jsem měla pocit, že ani herci neví jak s tím naložit. Takže jsou dvě možnosti. 1. neměla jsem svůj den a za 2.scénář byl příšerný. Vím, že je to debut, ale přece jen se s tím mohl Mathew víc pohňoucat. Mě tedy nepřesvědčil, škoda. Slaboulinečká trojka a to jen kvůli Emanuelle Devos a dvěma Michaelům. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Výborne sa na to díva. Prostredie šmrncovných reštaurácií a oku lahodiacich menu (i ked' ich tam je len poskrovne, ale nech), temnejšia atmosféra, podobná tej ako v Eyes Wide Shut, až som si myslel, že bude orgáč pri záverečných titulkoch... Nebol, bohužial. 65% ()

Reklama

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Frank a Lola je presne ten typ vzácneho filmu, na ktorý by som sa vydržal pozeraž ďalších 10 hodín!!! Pritom to vlastne nemá nejakú extra zápletku, ani dej, o nič veľké nejde a predsa to funguje (aspoň u mňa). Určite je to chrizmatickým démonom Michaelom Shannonom,, ktorého už asi definitívne musím dať do hereckej Top 10 (aj po fenomenálnom Nocturnal Animals). Frank a Lola je parádne príjemná jednohubková klubovka, aké môžem! ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Krásně smíchaná francouzšina s prostředím amerického hotelového světa, slušná porce tajemna, jemuž ale chybí silnější mrazení. Pocit, který by dodal lepší scénář. Takhle sledujete do půlky boj kočky s myší, a v půlce si uvědomíte, že nevíte, kdo je kočka a kdo myš. Chcete ale vidět a vědět víc, a to se nestane. Hezky ukázané prostředí erot. klubu, ale ani to dál nevedlo. Poots není vždy úplně sexbomba, hlavně jako ubulená s červeným nosem. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Nezdá se vám někdy, že většina romantických dramat končí na nesprávném místě? Frank & Lola začíná přesně na takovém (jindy utnutém) konci, kdy skrze film sledujeme útržky nedlouhotrvajícího vztahu mezi dvěma naprosto rozdílnými lidmi, kteří k sobě nějakým způsobem dokázali najít cestu. Cestu, která vede nejen skrze růžový sad, ale i zatraceně trnitou stezku... A nezůstane zdaleka jen u romance, Woody Allen by měl z Rossova díla radost! ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama