Reklama

Reklama

Martha (Anna Kendrick) se po bolestivém rozchodu setkává s mužem, který by mohl být tím pravým. Tedy jenom do momentu, než zjistí, že "Pan Pravý" (Sam Rockwell) má jednu zásadní chybu - je to nájemný zabiják na útěku před kartelovým gangem, který ho zaměstnává. Než to však Martha zjistí, jsou už do sebe bezhlavě zamilovaní. Rozhodne se tak, že jediným řešením bude „Pana Dokonalého" napravit... Jeho napravením je přesvědčená natolik, že pro vysněný vztah hodlá čelit i následkům v podobě útěku před zabijáckým gangem. Martha postupem času v sobě objeví skrytý talent, jak být užitečným parťákem svému vyvolenému zabijákovi. Ostatně přeci – pro lásku se někdy i vraždí... (Bohemia MP)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (137)

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Anča Kendrick je super herečka, pretože ona je v skutočnosti úplne hnusná upratovačka a dokáže to sem tam zahrať tak, že je pekná, roztomilá a my jej to všetci veríme. 70 percent; Miestami odtrhnuté od reality snáď po hranicu sci-fi, ale po celý čas ťažká pohoda. A RZA si trhol geniálnu postavu - zaňho tie bodíky na vrch ()

lobo87 

všechny recenze uživatele

Annu Kendrick som si veľmi obľúbil vo filme Lietam v tom a hlavne v Ladíme. Preto sa na každý jej film vyslovene teším, ale zažívam čoraz väčšie sklamania. To dievča je talentovaná herečka a niekto by jej mohol povedať, že sa nepotrebuje ukazovať v postavách hlúpych, opitých a ukričaných pipiek (Mike a Dave, tu...). Takisto obsadenie Rockwella bolo dosť pochybné, hlavne moja manželka, ktorá sa tešila na Pána Dokonalého s tvárou Reynoldsa či Goslinga. Čierny humor fajn.. 55% ()

Reklama

BoPo 

všechny recenze uživatele

Komédia, ktorá nevie čím chce byť. Chce byť pohodová, zábavná, uvoľnená, akčná, svižná, romantická, neotrelá a vo výsledku je všetkým, ale z každého len tak trošku. Zvláštna chémia medzi ústrednou dvojicou ako tak funguje, ale celý čas som mal pocit, že kedy sa to teda už konečne rozjede, kedy konečne humor začne využívať potenciál zápletky. Tie 2* sú vlastne moc, ale 1,5 * sa udeliť nedá, takže... ()

Blazis34 

všechny recenze uživatele

Ještě větší blbost než jsem doufal. Kdyby ve filmu nehrála Anna Kendrick, kterou jsem chtěl vidět v akci, asi bych se na něj ani nedíval. Děj je opravdu prazvláštní, obsahuje spoustu chyb, s realitou nemá nic dočinění a ani moc nepobaví. Musím být kritický avšak Pan Dokonalý mě nerozesmál a ústa mi chtěla říct frázi, která byla ve filmu použitá několikrát - What the f*ck? Co to je kurva je za blbost? Ani herecké výkony Rockwella a Kendrick mě nezaujaly, o sprostých holkách či skupině CIA, které hrají jen druhou notu ani nemluvě. Škoda, myslel jsem, že se zasměju, ale stupidita vyhrála a nepobavila. 30%, slabé dvě hvězdy. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„SI ROZRUŠENÁ Z TOHO, ŽE JSEM ZABIL TOHO CHLAPA? MARTO, TO CO CÍTÍM OHLEDNĚ TOHO CHLAPA NEMÁ NIC SPOLEČNÉHO S POCITY K TOBĚ…“ /// Film, ve kterým má hlavní roli Sam Rockwell, asi nebude vobyčejná romantická záležitost, že? Sebevědomej a drsně vtipnej zabiják se skvěle hodí k trhlý Anně Kedrick, holce se zlomeným srdcem, který společně léčej milostnou předehrou s vrháním nožů a romantickejma chvilkama mezi svištícíma kulkama. Svojí podstatou je to hodně ujetý a černovtipný. Překvapivě to s přibívajícíma minutama nabírá nejen na krvavosti, ale i zábavnosti. Pobaví akční kousky i myšlenka, že pravá láska stojí za soškou rozmašírovanou hlavu. Padouchovu samozřejmě! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Přesvědčím se, že kdo hledá, najde. 2.) Vobyčejná romantika mě nevzrušuje. 3.) Thx za titule „num71“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ** AKCE *** NAPĚTÍ * ()

Galerie (37)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama