foto

Luis Da Silva Jr.

  • nar. 3.8.1982 (38 let)
    Elizabeth, New Jersey, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Miami Heat
2019 The Fanatic
Vítězství v krvi
Ztracená minulost
2018 Gotti
Smrtící rychlost
2017 The Girl Who Invented Kissing
2016 Aztec Warrior
Já, pomsta
Paterson
Triple 9
Wolves
2015 American Hero
Convergence
Pan Dokonalý
Remnants
Respect the Jux
2014 American Heist - Americká loupež
Napospas osudu
2013 Drsňačky
Pomsta mrtvého muže
The Devil Goes Down
2012 Dračí oči
Grázlové z vidlákova
Jump street 21
2011 Jackie Goldberg Private Dick
Pohřebák
Rychle a zběsile 5
The Cookout 2 (TV film)
2010 Loving the Bad Man
2009 Clear Lake, WI
2008 Hrdost a sláva
2007 Mé druhé já
2002 American's Most Wanted

TV seriály

2019 Černá listina (TV seriál)
Majitelé zastavárny (č. 146/147) (S06E04)
2016 Power (TV seriál)
It's Never Over (S03E02)
Girls (TV seriál)
Panika v Central Parku (S05E06)
2015 Power (TV seriál)
Ghost Is Dead (S02E10)
2014 Graceland (TV seriál)
Los Malos (S02E07)
Lovci zločinců (TV seriál)
Místo původu (S04E08)
2013 Lovci zločinců (TV seriál)
Na křižovatce (S03E09)
Tělo jako důkaz (TV seriál)
Útěk z vězení (S03E12)
2012 Společná terapie (TV seriál)
Lovci lebek (TV seriál)
Cruz Control (S02E04)
An Unjust Death (S02E01)
Ve znamení raka (TV seriál)
Jaký je tvůj příběh? (S03E02)
Status: Nežádoucí (TV seriál)
Desperate Times (S06E10)
2011 Treme (TV seriál)
Santa Klausi, přepadne tě taky někdy splín? (S02E04)
2010 Nemocnice Mercy (TV seriál)
We All Saw This Coming (E20)
Status: Nežádoucí (TV seriál)
Hard Time (S04E10)
2004 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Falešná hra (S03E11)

Producentská filmografie

Filmy

2013 The Devil Goes Down

Host

TV pořady

1988 America's Most Wanted (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky