Reklama

Reklama

Martha (Anna Kendrick) se po bolestivém rozchodu setkává s mužem, který by mohl být tím pravým. Tedy jenom do momentu, než zjistí, že "Pan Pravý" (Sam Rockwell) má jednu zásadní chybu - je to nájemný zabiják na útěku před kartelovým gangem, který ho zaměstnává. Než to však Martha zjistí, jsou už do sebe bezhlavě zamilovaní. Rozhodne se tak, že jediným řešením bude „Pana Dokonalého" napravit... Jeho napravením je přesvědčená natolik, že pro vysněný vztah hodlá čelit i následkům v podobě útěku před zabijáckým gangem. Martha postupem času v sobě objeví skrytý talent, jak být užitečným parťákem svému vyvolenému zabijákovi. Ostatně přeci – pro lásku se někdy i vraždí... (Bohemia MP)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (137)

tlesk 

všechny recenze uživatele

Není to tak zábavné a vtipné, jako například letošní Správní chlapi, ale stále se jedná o velmi povedenou záležitost, jež je rozhodně jedním z těch lepších snímků, které můžete momentálně v našich kinech vidět. Filmu vévodí dokonale sehraná a obsazená ústřední dvojice, jíž zdatně sekunduje bezpočet větších i menších rolí. Zápletka okolo „polepšeného“ hlavního hrdiny, sledovaného kolegou „agentem“ a mafií možná působí na první pohled mírně šablonovitě, ale přesto film jako celek působí svěže a natolik odlehčeně, že mu to zkrátka odpustíte. Více zde: http://nafilmu.cz/2016/07/recenze-pan-dokonaly-2016/ ()

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Napsat, že se mi to opravdu líbilo, by bylo asi moc, ale zhruba od půlky filmu to nabíralo na otáčkách, prostě se to stalo zajímavějším a proto to nebylo tak hrozný. Když tak uvažuju, co se mi líbilo a co ne, bylo to tak půl na půl, začátek nestál za nic moc, konec byl taky docela náhlý a to mezi tím bylo jakš takš, takže co z toho vyplývá? Díky hercům v hlavních rolích, myšlence díla a celkem překvapivému konci, myslím tím poslední scénu, je tohle hodnocení nejlepší, jaké v tuto cxhvíli můžu tomuto filmu dát. Doporučovat nebudu, každý si udělejte obrázek sami, každopádně podle celkového hodnocení to až takový propadák nebyl. ()

Reklama

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Anča Kendrick je super herečka, pretože ona je v skutočnosti úplne hnusná upratovačka a dokáže to sem tam zahrať tak, že je pekná, roztomilá a my jej to všetci veríme. 70 percent; Miestami odtrhnuté od reality snáď po hranicu sci-fi, ale po celý čas ťažká pohoda. A RZA si trhol geniálnu postavu - zaňho tie bodíky na vrch ()

Hedy 

všechny recenze uživatele

Představte si holku jejíž mentální vývoj se zasekl hned po té co sfoukla svíčky na oslavě svých patnáctých narozenin. Tato mladá dívka znuděná životem hledá lásku. Naneštěstí se jí moc nedaří dokud nepotká levnější, podobně narušenou, verzi Ryana Goslinga. Naše dva charaktery se chovají nesnesitelně optimisticky až je to k zblití. Nechutná duhovost jejich svobodných hippís hipster charakterů mě donutila vrhnout snídani rovnou z okna. Po té se protancujeme nudným rádoby romantickým příběhem který musí mít nějaké akční scény aby vás udržel při smyslech si uvědomíme to že film jaksi nesplnil svůj účel akční romantické komedie. Z každého žánru si to vzalo tolik kolik by se za nehet vešlo. Nebudu ale hnusný parchant. Zábava v tom byla když byl hlavní zabiják ve skutečnosti tancující obdobou Johna Wicka (omlouvám se za toto přirovnání). A taky to jak moc naivní byla herečka dokud chlapík na mostě nepopravil prvního muže na mostě. Za mě bídné 2 hvězdičky. ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Sam Rockwell je strašný frajer všade kde sa objaví a tento film nie je výnimka. Avšak všetko má svoje hranice a tu mi tá jeho neohrozenosť s akou sa uhýba guľkám a bezstarostne vtipkuje s hitmanmi čo ho chcú zabiť začala časom liezť na nervy. Anna Kendrick je na tom rovnako - bežne je mi veľmi sympatická, no tu sa vôbec nechovala ako normálny človek a keď v závere so smiechom zabíjala ľudí, tak som mal dosť čudný pocit. Ak by odľahčený tón filmu nebol hnaný ďaleko za hranice uveriteľnosti, tak by som si film užil o dosť viac. 5-/10 ()

Galerie (37)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama