Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Celý Hamburg se chystá na letní prázdniny, jen Daniel, učitel němčiny a fyziky, jakoby na blížící se volno zapomněl. Jeho totiž čekají jen 2 měsíce nudy. Nemá kam jet, nemá žádnou přítelkyni, žádné kamarády. (oficiální text distributora)

Recenze (101)

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

K týmto komentárom snáď ani niet veľmi čo dodať. Napriek tomu, že neholdujem romantickým komédiám, toto je moja srdcovka. Im Juli je skvelá pohodovka, ktorá pohladí na duši, roztiahne pery do úsmevu a zohreje srdiečko. Skvelým čiernym momentom je pašovanie mŕtveho strýka do Turecka :-))) Navyše, Moritza Bleibtreua môžem kedykoľvek. ()

kareen 

všechny recenze uživatele

Příjemná road movie o cestě z Hamburgu do Istambulu, při které si užijeme mnoho zábavných a mnohdy i vtipných příhod, jakou je třeba automobilová honička v Budapešti, nebo pašování mrtvého strýčka přes hranice. K tomu ještě romantika, pohodová muzika a spousta svérázných lidiček, které hlavní dvojice potkává při svém putování Maďarskem, Rumunskem nebo Tureckem a je z toho letní oddechovka jak vyšitá. Jediné co mi vrtá hlavou je, jak se mohla tak skvělá dívka, jakou beze sporu Juli je, zamilovat do tak nudného trouby a suchara, jakým je pro změnu Daniel. To se ovšem týká jen charakteristiky postav, herci samotní hrají výborně a podařené závěrečné milostné vyznání mě jako duši romantickou velice potěšilo. ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Němci jedou, takhle romantická roadmovie je sice založená na dost vojetým příběhovým vývoji, v podstatě vůbec nic inovujícího, ale co na tom, když to je prostě výborně zpracovaný, zahraný a po celou dobu to tak nějak příjemně ubíhá a člověk se prostě baví. Snad jen ty německý držky by nemusely být tak příšerný, ale naštěstí to tam vynahrazuje moc pěkná Christiane Paul ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Vtipná moc ne, ale úsměvná a pohodová evropská road movie s fajn herci. Možná extra nenadchne, příběh není nijak originální, ale jeho zpracování určitě neurazí. A po zhlédnutí mám dobrej pocit, takže palec nahoru. # [viděno: monitor, 2.0->5.1] # příběh 6 | hudba 6 | humor 2 | akce 2 | napětí 1 | pustil bych ci znovu 5 ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Už před lety, když jsem čas od času náhodně koukla ne letní filmový klub ČT2, mě tahle road movie tak chytla za srdce, že jsem se do posledního záběru nestačila ani na nose podrbat. Navíc mě tehdá, na německý film, neskutečně dostala vysokou konstelací pěkných hereček, což byl v dobách, kdy na nás šly jiné tv kanály s Doktorem z Hor a Stefanie, nevídaný zážitek a překvapivé zjištění. Tyhle pocity ve mně evidentně přetrvaly i doposud, až na to, že tentokrát, po druhém shlédnutí, se mi zdá, že si i začínám oblibovat Bleibtreua, nad nímž jsem ještě donedávna ohrnovala nos. S příjemnou Christiane Paul po boku je ale nadmíru zábavný. Jako celý film. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama