Reklama

Reklama

Maggie má plán

Trailer 4

Maggie (Greta Gerwig) je mladá a nezávislá Newyorčanka, která zatím marně čeká na tu pravou a životní lásku. Nakonec si zvolí plán, že se stane svobodnou matkou a k otěhotnění se rozhodne využít svou bývalou studentskou známost (Travis Fimmel). I díky této volbě má, jako vždy, pocit dokonalé kontroly nad vlastním životem. Ale i přes tuto pečlivě naplánovanou „transakci" však narazí na nepředvídatelnost osudu. Maggie se totiž nečekaně zamiluje, a to do Johna (Ethan Hawke), profesora antropologie, jemuž se pro změnu zrovna rozpadá manželství s Georgettou (Julianne Moore), velmi úspěšnou a egocentrickou profesorkou na prestižní Columbia University, a také více než trochu drsnou manželkou. A tak Maggie rozjede další ze svých dokonalých plánů. Tentokráte na osvobození Johna z manželského chomoutu. O několik let později, když je Maggie za Johna už provdaná, si uvědomí, že její láska k němu už poněkud vyprchala. A tak, jak je zvyklá, přijde s dalším plánem, a to smířit Johna s jeho bývalou manželkou a vrátit jej zpátky tam, odkud si jej před časem vyzvedla. S trochou pomoci nejlepších přátel, Tonyho (Bill Hader) a Felicie (Maya Rudolph), Maggie uvede do pohybu nový skvělý plán, který zamíchá s jejich životy a to jak nečekaně, tak i hodně vtipně. Maggie nakonec zjistí, že osud by občas měl být ponechán svému osudu. (Cinemart)

(více)

Videa (6)

Trailer 4

Recenze (72)

LencaN 

všechny recenze uživatele

Nemastné, neslané, prapodivné pohnutky postav. Zvláštní milostný trohúhelník, kdy obě ženské spolu nakonec spachtují ujetý plán a to mě dostalo do kolen ve špatném smyslu. Ani jednu postavu jsem si neoblíbila. Maggie byla hrozně naivní, neskutečně hrozně jí oblíkali, dělala ze sebe trochu pitomce a hlavně to, co udělala v druhé půlce filmu bylo na facku.John byl sobecký hajzl*k a Georgetta byla psycho ex, která se mi nelíbila už od pohledu, natož co předváděla na konci. Jako by byla rozdvojenou osobností. Takže scénář bylo jedno velké nevýrazné a nesmyslné bahno. Romantika - 0, legrace - 0, přínos do života - zamilovanost není láska.... což ale není žádná novinka. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Desné. Nebavia ma tieto silno zo života rodinné drámy pokurované medziľudskými vzťahmi a ženami, čo nevedia, čo vlastne chcú. Potom to presne tak dopadá, že sa dojebú dve rodiny a vyhrá to aj tak Ragnar, lebo má skvelú bradu a feťácky pohľad. A stále som čakal, že to bude len výplod a sen jej chorej mysle a nakonci sa všetko vráti kvázi pred ten sen. Zjavne som to ale zle odhadol. 1 z 5 ()

Reklama

blondboss 

všechny recenze uživatele

Vo všeobecnosti sa netajím tým, že mám rád žáner romantických komédií, pokiaľ sú kvalitné a dá sa pri nich odreagovať. To žiaľ nie je tento prípad. Tvorcovia sa síce snažili unikátnym spôsobom zachytiť tému medziľudských vzťahov a riadenia ich osudu, avšak bolo to dosť rozpačité, necelistvé a nevyrovnané. Bol to fakt zvláštny film a dejovo ma jednoducho nezaujal. Preto u mňa len čisto priemerné hodnotenie. 50 % ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Užvaněné pitvání vztahů nepříliš sympatických lidí: sobeckého profesora, chladné exmanželky a nijaké současné manželky, která na to, že má být hlavním hybatelem děje, nedisponuje žádnou charakterovou vlastností a ve skutečnosti se spíš veze na vlně událostí, než že by je nějak ovlivňovala. Nezáživná záležitost přesycená banálními dialogy. Dají se vypozorovat marné pokusy o humor, žel, zůstalo jen u nevydařené snahy. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

V popisce k filmu se píše komedie/drama/romantický a já nevím proč. Jediný romantický moment byl asi ten, když Ragnar Lothbrok vylovil z kapsy kytku, než začal fungovat jako spermabanka, drama jsem nepostřehl vůbec, místa, kde jsem se měl smát, jsem sice našel, ale důvod ke smíchu nenabídla. Hlavní hrdinka na mě po celou dobu působila jako nesympatická blbka, děj byl jednoduchý a předvídatelný, prostě nuda. Námět, scénář a režie-Rebecca Miller, gratuluji. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama