Reklama

Reklama

Čtyři mladíci se pustí do riskantní investice, kvůli níž budou mít potíže s mafií. (Filmbox)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (58)

KNTRFKT 

všechny recenze uživatele

POZOR, z Muzea voskových figurín byl odcizen jeden povedený exponát se štítkem John "Botoxový xicht" Travolta a hraje jak Pomádový Travolta, jenže vypadá spíš, jako kdyby se na veterině pokoušeli upravit pitbullovi prdel do tvaru lidského obličeje, na výsledek nasadili umělohmotnou paruku a celé to radši ještě jednou přejeli voskem. Johnovi už na stará kolena zřejmě uplně jeblo a snaží se portýry a letušky s penisem mezi nohama zaujmout svou transformací ve stylu Stollonovy matky. Dělá ze sebe kokota v teplákovce a já se za něj až stydím. Criminal activities působí jako totální vykrádačka všeho, co už bylo aspoň stokrát zrecyklováno a znovu nahozeno pro spotřebitele do oběhu. No a rádoby šokující závěr mě tedy aspoň trochu probral z nastupujícího komatu, ale po naprosto otřesném, nedomrlém a hlavně totálně nezajímavém úvodu už to mělo stejný efekt, jako když zem o hrách hází. Za zmínku možná stojí akorát flashback Travoltova kumpána, ale to je asi jedinou světlou stránkou filmu. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Sympatická blbina o čtyřech pitomcích, kteří si neuváženě půjčí prachy a ty pak musí vrátit protislužbou, se kterou nemají absolutně žádné zkušenosti. Nejedná se sice o nic objevného, ale má to celkem tempo, lehký nádech černého humoru a nakonec i sympatické obsazení s Travoltou coby elegantním mafiánem a Haleym, který sám sebe obsadil do role rozvážného hitmana. Závěrečný zvrat byl sice překombinovaný a přitažený za vlasy, ale nějaký smysl to dávalo, takže se daly přivřít oči. Ideální oddychovka. 70% ()

Reklama

Zeebonk 

všechny recenze uživatele

Tak tahle věc na mě působila jaksi amatérsky a nedomrle. Zřejmě to bude tím, že pan Rorschach je jako režisér měkká cmunda ryšavá a herce dostatečně neplácal přes prsty. S tím jde ruku v ruce skutečnost, že dialogy šustí papírem a hérectvo přehrává a přeříkává jakoby klapka nemohla odklapnout druhý zasraný pokus. Závěrečný twist pak veškerou tu amatérštinu a nedomrlost nahonil v masivní smradlavou erekci a pozorný divák si pak mohl zvědavě šťouchnout do naběhnutých sračkových žilek, kterými je poseta. Nějaký potenciál to mělo. Dobrých herců je tu habaděj a vizuálně je to poměrně pohledné. Když se však k lehce podprůměrnému scénáři přidá nevycmrndaný vošoust na režisérské židličce, tak z hovna slaninu prostě nevysedí. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Není to úplně dokonalý snímek, ale ukazuje se, že Jackie Earle Haley nebude až tak špatný režisér a docela se mu daří udržet dění pohromadě, gradovat ho a nakonec i odhalit celkem efektně karty. Není to dokonalé, to rozhodně ne, ale herci jsou celkem přijatelní a v rolích, které se od nich očekávají, jsou dobří. ()

Acrobat 

všechny recenze uživatele

Tu sa takmer s krištáľovou čistotou čerpá z Tarantina (príbeh o jazve) a Ritchieho (flashback recognition). A nebyť slabučkého "režiséra" na stoličke, bolo by viac pôžitku osoleného o vhodne zvolené vzruchy. Film má úplne inú pointu ako sa kdekoľvek prezentuje. So mnou zamietol, to uznávam, ale forma nestíha, navyše ten zvrat drží celý film v rovine aspoň krátkeho úžasu. E.A.P. má poviedku "sud Amontillada". Jej moderná verzia v štádiu prototypnej filmovej formy. (videné 22.02.2016,BDrip) ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Herec Jackie Earle Haley (vo filme Gerry) si týmto filmom odbil režijný debut. Medzi hercami sa objavil aj jeho syn Chris, ktorý stvárnil Matthewa. (MikaelSVK)
  • Film byl natočen v Clevelandu ve státě Ohio. (BloodMax)

Reklama

Reklama