Reklama

Reklama

Čtyři mladíci se pustí do riskantní investice, kvůli níž budou mít potíže s mafií. (Filmbox)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (58)

Zeebonk 

všechny recenze uživatele

Tak tahle věc na mě působila jaksi amatérsky a nedomrle. Zřejmě to bude tím, že pan Rorschach je jako režisér měkká cmunda ryšavá a herce dostatečně neplácal přes prsty. S tím jde ruku v ruce skutečnost, že dialogy šustí papírem a hérectvo přehrává a přeříkává jakoby klapka nemohla odklapnout druhý zasraný pokus. Závěrečný twist pak veškerou tu amatérštinu a nedomrlost nahonil v masivní smradlavou erekci a pozorný divák si pak mohl zvědavě šťouchnout do naběhnutých sračkových žilek, kterými je poseta. Nějaký potenciál to mělo. Dobrých herců je tu habaděj a vizuálně je to poměrně pohledné. Když se však k lehce podprůměrnému scénáři přidá nevycmrndaný vošoust na režisérské židličce, tak z hovna slaninu prostě nevysedí. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Není to úplně dokonalý snímek, ale ukazuje se, že Jackie Earle Haley nebude až tak špatný režisér a docela se mu daří udržet dění pohromadě, gradovat ho a nakonec i odhalit celkem efektně karty. Není to dokonalé, to rozhodně ne, ale herci jsou celkem přijatelní a v rolích, které se od nich očekávají, jsou dobří. ()

Reklama

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Rorschach si odbil svoj debut na režisérskej stoličke. Názov vyznieva akoby šlo o dáku paródiu, na je to ešte horšie. Kriminálne aktivity je lacná nemastná-neslaná kriminálka s nejakým tým twistom nakoniec, aby sa nepovedalo. Pomerná nuda, ktorú nezachraňuje ani Travolta, ktorému v úloha capo di tutti capo skrátka nesedí. Jediný komu veríte úlohu je práve Jackie, ktorý si opätovne zahral mlčanlivého drsňáka. Viditeľná snaha vyrovnať sa štýlu ako má napr. Ritchie, Scorsese, či Tarantino ostáva bohužiaľ len snahou. ()

zahadum 

všechny recenze uživatele

ak Pulp Fiction pretiahne na zemi pohodený ústrižok z novín tak sa z toho nestane scenár ktorý by bavil....nuda ..snaha o niečo extra.... spomienka na " ucho " bol presne ten prípad kedy sa Lowell pozrel do zrkadla a sám seba sa opýtal : Robo..počúvaj ma ...keby tu sedel Quentin ako by napísal cool..blood..vibe tripe scenár z ktorého bude na nete poprask .....a o tom to je...Quentin nikde...dokonca ani taký Made in China.... ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Pulpových fikcí a kouřících hlavní bylo od devadesátek natočeno minimálně veletucet, ale vtisknout jim osobitý styl a hlavně to po režisérské stránce ukočírovat do nějakého funkčního tvaru, to je stejně těžké, jako přesvědčit pana Růžového, aby dal dýško. Debutující Haley přišel s hezkým vizuálem (nemyslím jeho ksicht), ale dialogy a koneckonců i fabule působí matně a nedodělaně. Obsazení je slušné (charisma otloukánka Stevense, M.Pitt jako pramen řeky slizu), ale třeba takový Travoltovic Johnny by se měl zřeknout honoráře, protože tam vůbec nehrál. Tohle nebylo nic jiného než výtvor Stana Winstona a nutno říct, že o něco lepší, než když se v jedničce Terminátora operovalo oko.. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Film byl natočen v Clevelandu ve státě Ohio. (BloodMax)
  • Herec Jackie Earle Haley (vo filme Gerry) si týmto filmom odbil režijný debut. Medzi hercami sa objavil aj jeho syn Chris, ktorý stvárnil Matthewa. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama