Reklama

Reklama

Listopadoví vrazi

  • USA November Criminals (více)
Trailer

Dvojice čerstvých vysokoškoláků (Ansel Elgort a Chloë Grace Moretz) si užívá čerstvé milostné vzplanutí, po tajemné vraždě jejich spolužáka ale musí odhalit pravdu o jeho smrti na vlastní pěst. (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer

Recenze (58)

DAPDO odpad!

všechny recenze uživatele

Skvělej film pro stanice jako Prima Love, Barrandov Krimi atd. I když možná ani tyhle stanice by to nevysílaly, protože jak je jejich zvykem najebat do upoutávek to nejlepší, tak tady by neměli z čeho vybírat. Film je ukrutně nudnej, nic se tam neděje, název nemá nic společnýho s dějem. Marně pátrám v paměti, jak jsem zrovna na tenhle snímek narazil, rozhodl si ho stáhnout a snad po roce se na něj podívat. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Na film jsem se díval v podstatě jen kvůli tomu, že můžu Chloë Grace Moretz, která podala jako obvykle solidní herecký výkon, ale z dalších herců mě zaujal jen David Strathairn. Příběh mi připadal tak nějak plochý a bez života, a abych řekl pravdu, dost jsem se nudil. Čím déle jsem se díval, tím víc mi bylo jedno, jak snímek skončí. A fakt by mě zajímalo, který "inteligent" přišel s českým názvem a proč. ()

Reklama

Figu 

všechny recenze uživatele

Extra přehlídka top nudy! Nevěřil bych, že mě filmek o 85ti minutách dokáže dostat do stavu, kdy si budu říkat "kolik ještě zbývá do konce?".... To se mi snad stalo prvně... Nicméně pan Elgort po velmi solidním Baby Drive padá opět do říše mého zapomnění a slečnu Moretz jsem snad ještě neviděl víc odpočatou... Ano, Chloe naprosto zbytečná a nevyužitá a je trochu na škodu, že holka s takovým patenciálem ztrácí talent v této kokotině... Zklamání! 35% ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Solidní, dějově vcelku jednoduchá, ale docela sympatická krimoška šmrncnutá teen romantikou. Takovej ten typ filmu, co se v reálu může prostě stát. Není to dramaticky přepálené, ani zbytečné vykonstruované, ale pořád dostatečně zajímavé a napínavé. Elgortova postava mi nepřišla vůbec otravná, naopak jeho zapálení pro věc chápu i přes jistá blbá rozhodnutí s ním člověk lehko soucítí. Chloe tu je spíš na ozdobu, ale ono to nijak zvlášť nevadí. ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Středoškolák Addison (Ansel Elgort) má pocit, že policie nedělá vše proto, aby chytla vraha, který zavraždil kamaráda Kevina (Jared Kemp) a proto začne pátrat na vlastní pěst... Ztracená hodina a půl času, protože příběh není vůbec originální a nad chováním hlavních postav divák nevěřícně kroutí hlavou. Ansel Elgort a Chloë Grace Moretz (Phoebe) si snad příště vyberou zajímavější filmový projekt. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (3)

  • Natočeno podle knihy „The November Criminals“ od spisovatele Sama Munsona. (BMW12)
  • Natáčelo se ve státě Rhode Island v USA. (BMW12)

Reklama

Reklama