Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pět Youtuberů, dva hráči a překvapivý host v mixu bláznivé zábavy z jednoho pražského bytu hostitele Aliho. Hrajeme s Alim je zábavní show pro mladou generaci o tématech, která jsou jim vlastní – YouTube, hry, filmy, moderní technologie – v prvé řadě však humor a zábava. Pořad je sestaven z krátkých bloků a odehrává se v doupěti Aliho, kam si každý týden zve své přátele: talentované YouTubery a hráče, jimiž jsou Martin Rota, Vidrail, Expl0ited, Matůš, Stejk a Veronika. Pořadem bude provázet Tomáš Zvelebil alias Ali, který je rovněž jeho autorem.
Mezi stálé účinkující pořadu budou pravidelně přicházet hosté, kteří do světa internetu a YouTube zdánlivě nepatří – komici, sportovci a osobnosti technologické scény – z čehož při natáčení vyvěrají mnohé komické situace. Hosté přicházejí na návštěvu mezi stálé účinkující pořadu, baví se, komentují aktuální témata či hrají hry. Pořad je plný autentické zábavy, osciluje mezi dokumentárně zpracovanými pasážemi z dění na místě natáčení, komickými segmenty a originálními animacemi. (TV Prima)

(více)

Recenze (262)

Castrator odpad!

všechny recenze uživatele

Zvelebil přišel do Score, rozesral ho, náklad šel drasticky dolů. proto mě nepřekvapuje, že pořad, ve kterém se toto individuum objevuje, je naprostá katastrofa. Škoda, že se nedržel pálky a míčku, prý dosahoval slušných výsledků a dostáhl to až do nově rodící se reprezentace. Mohli jsme mít o několik kvalitních čísel Score víc a o dva blbé pseudoherní pořady méně. ()

Tom_Lachtan odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je nebesky špatný, dokonce tak, že to ve mě evokuje potřebu chopit se nejbližšího kovového předmětu a pokusit se ho rozkousat a bít se s ním do hlavy zároveň, tady se nepovedlo NIC, účinkující jsou zoufale nevtipní (jestli jsou taková i jejich sólo youtubácká videa netuším, s čestnou výjimkou Martina Roty, ale než to jít zjistit, to si raděj nechám vytrhat všechny chlupy na rukou. Po jednom), "zábava" je nulová tak dokonale, že z toho bylo trapně i mě a dokonalý vrchol zmaru je titulní Ali, který na mě už za časů Score působil jako někdo, kdo se snaží okopírovat level TV, aniž by měl kouska vtipu, charisma, či schopnosti zaujmout. A hle, ono mu to zůstalo! Co je ovšem na tomhle pořadu nejzajímavější, je fakt, že ho někdo v téhle technicky poloamatérské a intergalakticky nudné podobě odsouhlasil do tv vysílání. ps: vydržel jsem dvě epizody, jsem hrdina! ()

Reklama

FFilipCZ odpad!

všechny recenze uživatele

Partička dementů bez mozku v obýváku hraje hry a pouští si videa z youtube. Tohle nemělo spatřit světlo světa. Na nějakou víkendovou chlastačku nebo zabití odpoledne je to dobrý - kdo by neměl rád lan party, ale proč se to, proboha, musí cpát do televize? Jo a autentické je to asi jako americká reality show. ()

Carlinhos odpad!

všechny recenze uživatele

Je až neuvěřitelné, co jsou televize schopné pustit do éteru. Při hraní s přáteli se člověk obvykle baví (i když v tomto složení se i o tom dá pochybovat), ale natáčet to a vydávat to za televizní pořad? Pro nezúčastněné to je většinou nuda a trapnost. Právě tyto dvě věci jsou jedinou náplní tohoto "díla". Snad nikoho na Primě nenapadne pokračování - Pijeme s Alim - natáčení, jak se tahle banda exotů ožírá... ()

Alpachino odpad!

všechny recenze uživatele

Myslel jsem si že jsem toho viděl dost. Většinou když vidím nějaký opravdu stupidní pořad, chvíli se dívam a směju se těm lidem, jak stupidní jsou. Ale toto je moc, MOC. Jsem milovník počítačových her a pyšný hráč a toto mě opravdu uráží. Jako o čem to je? Proč to je? Kdo to je? Proč to točej? Jaký je smysl jejich zbytečných životů? a hlavně - Proč je to v televizi?. Otázky na které, obávám se, mi nikdo nikdy neodpoví. Na to se nedá dívat ani jednu minutu. To že hrajou world of tanks a týpek řekne - "Týý jo, hrajem to tady každej díl a tohle je poprvé, co jsme někoho zabili" je opravdu smutné. Poprvé co dávám 0% ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama