Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pět Youtuberů, dva hráči a překvapivý host v mixu bláznivé zábavy z jednoho pražského bytu hostitele Aliho. Hrajeme s Alim je zábavní show pro mladou generaci o tématech, která jsou jim vlastní – YouTube, hry, filmy, moderní technologie – v prvé řadě však humor a zábava. Pořad je sestaven z krátkých bloků a odehrává se v doupěti Aliho, kam si každý týden zve své přátele: talentované YouTubery a hráče, jimiž jsou Martin Rota, Vidrail, Expl0ited, Matůš, Stejk a Veronika. Pořadem bude provázet Tomáš Zvelebil alias Ali, který je rovněž jeho autorem.
Mezi stálé účinkující pořadu budou pravidelně přicházet hosté, kteří do světa internetu a YouTube zdánlivě nepatří – komici, sportovci a osobnosti technologické scény – z čehož při natáčení vyvěrají mnohé komické situace. Hosté přicházejí na návštěvu mezi stálé účinkující pořadu, baví se, komentují aktuální témata či hrají hry. Pořad je plný autentické zábavy, osciluje mezi dokumentárně zpracovanými pasážemi z dění na místě natáčení, komickými segmenty a originálními animacemi. (TV Prima)

(více)

Recenze (262)

DeathTheKid odpad!

všechny recenze uživatele

Už jsem nedoufal v to, že něčemu jebnu odpad! a ani v nejmenším, že po jednom díle a to sem ho ani nedokoukal celý. Nastíním vám galantně situaci. Pořad, zdaleka ne o hrách, jako spíš o tom, jak je kdo hrát neumí. Je to pro děcka, které nemají ani pětku na fantu a mohli tak probrat své včerejší masturbační hrátky a proto koukají na tuhle pičovinu. Protože nemají přátele, a tohle by to asi mohlo nějak nahradit, tu čupr zábavu. Vskutku, zde jsou zkurvené vulgarismy na zasraně správném místě :) A poslední kapka v kalíšku - aktéři jsou lidi, co se nezaměřují na hraní. Však proč né pán doktor, dejte si kurva šlofíčka, vodoperuje mě kurva tady nemocniční kuchařka Vlasta, ta umaštěná kuchta vůbec nemusí vědět vo co go, však co, je to jen srdeční aneurysma. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Byli jste někdy ve svých "nácti" na herním večírku s několika přáteli, kde jste se u (party) her s pizzou a pivkem v ruce dobře bavili? Asi ano, že? A napadlo vás z toho natočit video pro osobní potřebu a poté ho cpát do televize? Asi ne, že? Tak to gratuluji, máte evidentně více zdravého rozumu než tvůrci tohoto „pořadu“. ()

Reklama

M1911 odpad!

všechny recenze uživatele

Tomáš "Ali" Zvelebil je celkem zábavný člověk, alespoň podle toho co prezentoval ve své žurnalistické kariéře, tudíž nechápu, proč tu ze sebe dělá takového debila. Ty ostatní hvězdy z YouTube neznám, takže jim tu retardovanost věřím. Co se týče obsahu, je tu avizované hraní her lidmi, kteří to neumí, komentované lidmi, kteří nejsou vtipní, dále pouštění krutopřísně zábavných videí od českých kolegů YouTuberů s věkovým průměrem 15 let, popřípadě se moderátoři smějí různým autistům co sviní internet svými audiovizuálními výtvory, což je celkem ironie, no a nakonec tu pak máme taškařice, co se odehrávají přímo v Aliho kvartýru, a to už hraničí s exhibicionismem tvůrců a sebemrskačstvím diváka. Se slzou v oku vzpomínám na Game Page a jejich hosty, kde jich sice polovina hned ze začátku řekla něco ve stylu "no víte, já moc ty hry nehraju, teda spíš vůbec", ale třeba Roman Šebrle si toho Hitmana dobře dával. Tady se dočkáte leda tak Ektora, jak hraje Simulátor chození do klubu, také známý jako Mortal Kombat. Prostě parádní podívaná. Na závěr bych dodal, že když hraju, ať už sám nebo ne, taky ze mě moc mouder nepadá, ale aspoň se u toho nenatáčím a nepouštím to do éteru! ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Vlastně docela chápu, že něco podobnýho vznikne - je zrovna éra letsplayerů a bezvýznamných virálních hvězdiček. Dokonce mi to ani nevadí. Jen by se dalo polemizovat, jakou hodnotu má mít pořad, jehož obsahem je záznam pubertálního klábosení o výše zmíněných existencích. Navzdory tomu, že se v něm objevujou známý osobnosti, bude totiž snesitelnej právě jen pro ty, kterým a) zmíněný klábosení nevadí b) nemají ho zrovna s kým praktikovat naživo. Jedna hvězdička za to, že narodit se o patnáct let později, byl bych jedním z těch dementků možná taky. (: ()

riza-do odpad!

všechny recenze uživatele

Osobně jsem se na Hrajeme s Alim koukl díky několika YouTuberům. Rozum jsem ale měl nechat v jiné místnosti. Absolutní degradace svéráznosti youtuberů, herní zábavy a koneckonců i televizní zábavy. Pořad obecně nemá moc hlavu sni patu a dost mi připomíná home-video podobně jako Moto cestou necestou, jen z herního večera s pizzou a pivkem. Je mi líto Martina Roty, že se v něčem tak nezvládnutén tak angažuje. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama