Reklama

Reklama

Ostrov smrti

  • USA Devil's Pond (více)

Obsahy(1)

Julianne (TARA REID) už má dost svých rodičů, kteří jí mluví do života. Bez přemýšlení se rozhodne vdát se za svého přítele, se kterým právě začala chodit. Mitch (KIP PARDUE) je v té chvíli přesně takový manžel, jakého si Julianne vždycky představovala. Ale když ji slíbil, že ji bude milovat a starat se o ni, dokud je smrt nerozdělí, myslel to smrtelně vážně. Boj o přežití začíná. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (75)

Carcooli 

všechny recenze uživatele

Tady ještě TARA REID váží aspoň 35kg, o pár let později už to je o 15 míň, a tak jsem se rozhodla, že si film pustím, protože se na ni ještě dá dívat. Bohužel její chabý herecký výkon se ukázal i v tomto "hororu" a jejího hereckého kolegu vlastně ani neznám.. snímek pojednává o dvojici novomanželů, kteří se sotva poznali a už se vzdali, a to na truc rodičům. Jak to tak bývá, milující manžel není úplně takový, jak se zdá, Brak. ()

bobin 

všechny recenze uživatele

Novomanželská dvojice tráví líbánky na pustém ostrůvku v lesích. Postupně mezi nimi narůstá napětí , konflikty a nakonec se manifestuje manželova psychická choroba. Tento výborný thriller o dvou hercích zaslouží mnohem vyšší hodnocení , než je uváděných 48 procent. / A pár drobných nelogičností spádu filmu a jeho dramatičnosti nepřekáží . / ()

Reklama

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Film je hloupý, obsahuje spoustu nablblých dialogů, obrovské množství chyb (hlavní hrdinka přeplave jezero a než dojde k autu, které nestojí ani sto metrů daleko, tak je dokonale suchá), postavy se chovají naprosto nelogicky, už po prvních deseti minutách je vám jasné, jak se bude příběh vyvíjet dál atd. Ale přes to přese všechno je "Ostrov smrti" neskutečně zábavný a byl by hřích ho přepnout. Je to zkrátka čistokrevné béčko a musí se tak brát. P.S.: "Kouzlo" neztrácí ani po x-tém zhlédnutí. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Tak teda, mě film rozhodně zaujal, má perfektní příběh a neskutečné napětí s tíživou atmosférou. Film má ke konci nečekaný zvrat. Hlavní hrdinka filmu Tara Reid, která je především známa ze série Prci, prci, prcičky. Ta mě zaujala. Film nemůže nudit, je celkem obyčejný, ale to nevadí. Konec mohl být o něco lepší a dramatičnější. Přesto film hodnotím na zasloužených 82% = **** ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Krása Tari Reid opravdu nestačí a tahle matlanina je tragická ukázka filmové kvality televizních filmů. Tolik chyb v jednom filmu jsem dlouho neviděl. Někdy mi až přišlo, že tam žádná voda není(prtž nikdo nebyl mokrý ani když z ní vylézal) a někdo zase jede pro sirky do města, ikdyž si zapaluje cigaretu :D ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama