Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Semira si vyžádala zemská policie a je nasazen jako tajný agent do organizace zlodějů a překupníků luxusních aut, která spolupracuje s ruskou mafií. Semir má za úkol odhalit tajemného šéfa gangu známého pod jménem Car, ale netuší, že jeho nadřízený, vrchní komisař zemské policie Wiemeier, Cara zná a chce si s ním vyřídit svoje osobní účty. Semir si získá Carovu důvěru, ale nakonec je stejně odhalen a při dramatickém boji s komisařem Wiemeierem o zatčeného Cara přijde málem o život. (TV Nova)

(více)

Recenze (6)

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"řekla jsem ti, že jsem tak trochu žárlivá..." :))) "no co parkoval na zákazu..." Jinak další zkorumpovanej policista, i když tentokrát malá změna chce se jen "pomstít" za smrt bratra... Jinak v Německu musí být pěkný bordel :P ()

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kobru 11 už dlouhá léta nesleduji, ale tuhle epizodu okomentuji, protože kdysi patřila k mým nejoblíbenějším. Sice zde byla velmi jednoduchá zápletka, ale oproti mnoha jiným dílům byla originálně provedena - V kolika dílech vidíte, že hlavní dvojice musí zachraňovat hlavního záporáka? Změna hlavního záporáka za druhého na samém konci? Navíc zde vlastně celý příběh začíná neobvykle koncem... I ta úvodní akce je zde výborně udělaná a míra přehnanosti není až tak vysoká, navíc oproti mnoha jiným retrospektivám autor necítil potřebu zopakovat celou úvodní sekvenci i v závěru. ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Semír ako tajnos agentos v grupe autičkárov. Najväčšia prdel je prvá polka kde si Andrea myslí, že sa jej Semír kurví a vyvrcholí to super akciou na strechách. Záverečná autonaháňačka aj prestrelka sú slabšie ale zvrat je dobrý a vsuvka s Lexusom je setsakramentsky vtipná. ()

Colonist 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vrchol 7. řady. Tento díl je důkazem toho, že i v sériích, které já osobně už považuji za ty horší, se čas od času objeví nějaký klenot. "V utajení" je skvělá epizoda a pro mě jde o jeden z nejlepších dílů seriálu celkově. S každým zhlédnutím se to jen potvrzuje. V 6. sérii bylo několik pětihvězdičkových dílů, tento však všechny válcuje na celé čáře. Už dlouho jsme v Kobře neměli díl, v němž by takhle dokonale do sebe zapadly všechny aspekty - chytře napsaný příběh s pořádnou porcí napětí, luxusní akce, výborní záporáci. Čistě teoreticky by měl být Car mou noční můrou, vždyť jde o bývalého zkorumpovaného poldu, který se stane mafiánem :-) Tedy o spojení dvou typů postav, které v Kobře 11 nenávidím a které považuji za neskutečné klišé. Jenže Car rozhodně není obvyklým kobráckým generickým mafiánem, naopak - je zatraceně charismatický. To samé platí pro druhého padoucha, který je hnán silnou osobní motivací (a charisma mu také nechybí). Obě tyto záporné postavy jsou dobře napsanými charaktery. V dílu sice najdeme několik žánrových klišé (retrospektivní vyprávění, operace v utajení), ale jelikož je to natolik zábavné, tak mi to nevadí. Když se dobře bavím, nejsem hnidopich. Kromě toho jsme v Kobře retrospektivu ještě neměli a příběh s poldou v utajení se zatím objevil snad jen v "Žolíkovi", jestli mě paměť neklame. Epizoda je plná zvratů a překvapení a stane se toho v ní tolik, že by to klidně dalo na pilotní film. Prostě super. Kdyby takhle vypadaly všechny díly, rozhodně bych to v mládí se seriálem dotáhl dál než do 9. série. Bohužel je tato epizoda jen světlou výjimkou. Většina následujících dílů už není tak kvalitní (čest výjimkám). P. S. Jedná se o další z řady dílů, v nichž se Andrea chová jako neskutečná kráva. Nedivím se, že ji někteří fanoušci seriálu nemají rádi. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama