Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý pár Lukas a Yoko je bezohledným profesorem Wilkem zneužit k brutálnímu experimentu. Jeho pravá ruka Rainer Bär se má jejich bezvládných těl zbavit. Cestou se však Lukas probere z bezvědomí a pokusí se Bära zastavit. Přitom způsobí nehodu. S Yoko v náručí se mu podaří dobelhat ke statku, odkud místní sedlák zavolá pomoc. Pro Yoko je však příliš pozdě a ona umírá. Lukas je v kritickém stavu dopraven do nemocnice. V jeho těle i v těle jeho přítelkyně je nalezena stejná látka. Policie má podezření na nelegální experimenty s léky. Mezitím se Wilke rozhodne zbavit svého asistenta Rainera. V jeho vyhořelém autě jsou nalezeny zbytky stejných medikamentů a policie si oba případy dává do souvislosti. (TV Nova)

(více)

Recenze (4)

Colonist 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jestliže jsem u předcházejících dílů první série vyzdvihoval, že se drží nohama na zemi a působí v rámci možností realisticky, pro tento díl to rozhodně neplatí. Tady se scenáristé pořádně utrhli ze řetězu. Zápletka s japonským terminátorem je neskutečně stupidní, ale je to aspoň zábavná stupidita. Proto se nejedná o nejhorší díl první série. Oproti extrémně nudné "Smrti ve stovce" je tato epizoda alespoň nechtěně zábavná. Každopádně Frank by si zasloužil cenu za nejblbějšího policistu na světě. Proč proboha nechal toho Japonce jen tak odejít z maringotky? Proč ho sakra rovnou nezatkl, když ho načapal při pokusu o vraždu? Tohle jsem nechápal v osmi letech a nechápu to ani teď. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

|70%| (SAMURAJ – 8.epizoda.1.série). Tak, tentokrát to bylo u mě tak na hraně mezi 3 a 4 hvězdou. Ale nakonec jsem dal tu lepší. Jako, není to špatná epizoda, furt se tu něco děje, i nějaká akce tu je, dobrá hudba. Jen mi to přišlo místy dost natahované a závěr byl trochu odfláklý. Jinač celkem zajímaý případ. Semir a Frank jsou furt zábavní, dobrá hudba tu je, tak není ani moc co řešit. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Opět výskyt SPZ PRT 241, tentokrát na terénním Nissanu, kterým byla ze srázu odtlačena bílá dodávka. Tato SPZ PRT 241 se objevila v epizodě Rudé růže, černá smrt (1996) na Porsche 911 a v epizodě Nový parťák (1996) na BMW. (marcel5)

Reklama

Reklama