foto

Johannes Brandrup

  • nar. 7.1.1967 (51 let)
    Frankfurt nad Mohanem, Hessen, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento německý herec se narodil 7. ledna 1967 ve Frankfurtu nad Mohanem. Herectví vystudoval v Essenu. Začínal jako asistent režie v jednom düsseldorfském divadle. V roce 1992 dostal první divadelní angažmá. O rok později debutoval před kamerou ve filmu WILDE JAHRE. Žije v Berlíně. Jeho manželkou je německá režisérka Branwen Okpako.

Největší popularitu mu přinesl dálniční policista Frank Stollte v seriálu KOBRA 11. Johannes Brandrup patří k hercům, kteří se neradi dlouhodobě objevují v seriálech. To je také důvod, proč opustil seriál KOBRA 11 po skončení první série. V roce 1995 hostoval v seriálu WOLFFŮV REVÍR.

Josef "videofil" Novák

Herecká filmografie

Filmy

2016 Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei: Risiko (TV film)
Il Confine (TV film)
2015 Engel der Gerechtigkeit - Geld oder Leben (TV film)
2014 A testa alta: I martiri di Fiesole (TV film)
2013 Engel der Gerechtigkeit - Kopfgeld (TV film)
Engel der Gerechtigkeit - Ärztepfusch (TV film)
2012 Engel der Gerechtigkeit - Brüder fürs Leben (TV film)
L'olimpiade nascosta (TV film)
Marie z Nazaretu (TV film)
Pozvánka od vraha (TV film)
2011 Engel der Gerechtigkeit (TV film)
2010 Smrt v lepší společnosti: Dokud nás smrt nerozdělí (TV film)
Svatý Augustin (TV film)
2009 Cesta za svobodou (TV film)
Hotel snů: Malajsie (TV film)
Lo smemorato di Collegno (TV film)
2008 Katie Fforde: Zkouška věrnosti (TV film)
Meine wunderbare Familie - Die zweite Chance (TV film)
Vlna veder: Nikdo neunikne (TV film)
2007 Bittersüsses Nichts
Große Lügen!
Místo činu - Anděl pomsty (TV film)
Tarragona - Ein Paradies in Flammen (TV film)
2006 Es war Mord und ein Dorf schweigt (TV film)
Mafalda di Savoia - Il coraggio di una principessa (TV film)
Odtržené děti (TV film)
2005 Polizeiruf 110 - Heimkehr in den Tod (TV film)
Svatý Petr (TV film)
2004 Láska musí počkat (TV film)
2003 Rosamunde Pilcher: Srdce se nemýlí (TV film)
Tal der Ahnungslosen
Vier Küsse und eine E-Mail (TV film)
2002 Gefährliche Nähe und du ahnst nichts (TV film)
2000 Biblické příběhy: Pavel z Tarsu (TV film)
Falešná láska (TV film)
Laila navěky zamilovaná (TV film)
Poslední sen (TV film)
Ty mě potřebuješ (TV film)
Zimmer mit Frühstück (TV film)
1999 Tatort - Offene Rechnung (TV film)
Útesy lásky (TV film)
1998 36 hodin strachu (TV film)
Gigolo (TV film)
Höllische Nachbarn (TV film)
Tatort - Ein Hauch von Hollywood (TV film)
1997 Have a Great Day (studentský film)
Letzte Rettung, Die (TV film)
Teror ve jménu lásky (TV film)
1996 Hřích jediné noci (TV film)
Místo činu: Ludwigshafen - Vražda v pitevně (TV film)
1995 Ausweglos (TV film)
Matulla und Busch (TV film)
Pokušení (TV film)
Theaterdonner (TV film)
1994 Polizeiruf 110 - Opfergang (TV film)
Wilde Jahre

TV seriály

2014 Die Familiendetektivin (TV seriál)
2013 Všechna hudba mého srdce (TV seriál)
2012 Heiter bis tödlich - Akte Ex (TV seriál)
Poslední polda (TV seriál)
Tod eines Schlachters (S03E11)
2010 La ladra (TV seriál)
2008 Meine wunderbare Familie (TV seriál)
2004 Al di là delle frontiere (TV seriál)
2002 Klinik unter Palmen - Kuba (TV seriál)
2001 Křižáci (TV seriál)
1996 Kobra 11 (TV seriál)
Konečná pro všechny (S01E09)
Samuraj (S01E08)
Falešní policisté (S01E07)
další epizody (9)
1995 Der Clan der Anna Voss (TV seriál)
1994 Air Albatros (TV seriál)
1971 Polizeiruf 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace