Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Již jako malé dívky si Ángela Valdéz (Adriana Fonseca) - dcerka bodyguarda - a Samantha Sandoval (Ximena Duque- dcera boháčů, za jejíž záchranu ze spáru únosců položil otec Ángely svůj vlastní život - daly předsevzetí, že až vyrostou, stanou se „strážnými anděly" - osobními strážci.

Los Angeles - o několik let později:  Samantha svůj slib splnila a ve své práci je naprostou jedničkou, zatímco Ángela utápí svůj život v pekařství a s násilnickým manželem, se kterým má dítě. Jednoho dne se však obě ženy opět setkají, a jelikož je Ángela stále ve velmi dobré kondici, rozhodne se zcela razantně změnit svůj život a stát se „andělem strážným." O několik měsíců později je Ángela připravena na svou první „misi" a s prací začíná v domě rodiny Arroyových, kterým shodou okolností před nějakým časem zachránila dceru, a to v době, kdy ještě pracovala jako pekařka. O Samanthu mezitím projeví zájem Bernardo del Castillo (Manuel Landeta), jenž ji chce jako bodyguardku pro svého syna "Willyho" (Fabián Ríos) - ten se do Samanthy zamiluje a ona do něj, avšak své city nedává coby profesionálka najevo... "Willyho" sestra Fernanda (Aylín Mújica) se mezitím vrací do Los Angeles, sžírána nenávistí k rodině Arroyo - připravena pomstít se za dávnou šikanu na střední škole - ta skončila jejím pádem ze schodů a nemožností otěhotnět... Nyní chce Fernanda všechny členy rodiny Arroyo sprovodit ze světa - avšak nepočítá s Ángelou a jejím statečným srdcem, kteréžto zcela okouzlilo Juana Carlose Arroya (José Luis Reséndez)... Kvůli psychickým problémům se navíc Fernanda stává víc a víc nebezpečnou a problém jí nečiní ani vraždy či pokládání bomb - rozhovory s ďáblem nevyjímaje... (fiLLthe3DD)

(více)

Diskuze

fiLLthe3DD

fiLLthe3DD (hodnocení, recenze)

Viděl jsem jen první dva díly, páč ke zbytku nejsou titulky a dost se mi to líbilo... Ze zvědavosti jsem se i podíval na poslední díl a takhle akční finále jsem snad v ničem jiném od Telemunda neviděl :-D

Reklama

Reklama