Reklama

Reklama

U2: Hold Me, Thrill Me, Kiss Me, Kill Me

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební / Animovaný
USA, 1995, 5 min

Hrají:

Bono

Recenze (8)

PKD 

všechny recenze uživatele

Je ironií, že oba Schumacherovy B filmy (doslova) mají perfektní ústřední songy (v tomto bych dal následné Smashing Pumkins, o třídu výš a kterýžto clip jsem zde nenalezl...klasika), zatímco samotné filmy....no, však víme. Sice nepovažuji zrovna za extatické, opakování některých scén v čb a poté v barvě, ale tohle vše vyváží Bono alá Joker a ansámbl Batmanů, hrajících v závěru na cella.:))) Schumachere, tohle jsi měl dáti do filmu a bylo by to lepší, jak Forever s Robinem dohromady. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Je jen a jen Batmanovou zásluhou, že animovaní U2 mohli bezpečně zahrát v Gotham City a nikdo je přitom nezabil, neznásilnil, neunesl ani neuhádal k smrti. A je jen a jen zásluhou U2, že průměrný film dostal skvělý ústřední song. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Dvojica režisérov to pojala presne v Schumacherovom štýle Batman Forever. Len s tým rozdielom, že tu je ten cynizmus skutočne cítiť, zatiaľ čo Batman Forever si už dnes radšej nikto nepozrie. Ide o akési preklenutie od nepochopenej Zooropy k rovnako nepochopenému albumu Pop a dá sa paradoxne povedať, že práve Hold Me... je pre U2 tohto obdobia oveľa charakteristickejším kúskom než piesne zo spomínaných albumov. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Nápad podať to komiksovo, bolo zrejme to najšťastnejšie a rozhodne najlepšie rozhodnutie. Plus nejaký ten záber na ( pre mňa ) geniálnu ´´batmanovku´´ a máme tu pecku. ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Kdyby ZooTV Tour a Popmart tour měli dítě, takhle nějak by to asi vypadalo. Čili velmi dobře, s bohatou dávkou campu a hutných kytarových riffů. A komiksové animace. Hudebně tomu není co vytknout, i když naživo je to stejně lepší. Klipově úplně fanda nejsem, ale s písněmi z filmů se to bohužel snad ani jinak dělat nedá. Rozhodně z těch filmových u mě vede tohle obrazově než třeba Elevation. ()

ESNYR 

všechny recenze uživatele

Povedený song, u kterého nechápu proč byl někdy označován za nejhorší co U2 stvořily. Pominu li animovaný klip a povětšinou ukázky z filmu ve kterém tato píseň nezazněla, jedná se o kvalitu za kterou se U2 stydět nijak nemusí. ()

Reklama

Reklama