Reklama

Reklama

Živí mrtví: Počátek konce - Série 6 (2020) (série)


Konec je začátek (S06E01)

(epizoda)
  • USA The End Is the Beginning
Ukázka z filmu

Smrtelně zraněný Morgan se musí rozhodnout, zda pomoci zoufalému cizinci, zatímco se tajemný lovec lidí snaží dokončit to, co Ginny nedokázala. (Prime Video)

Videa (1)

Ukázka z filmu

Recenze (10)

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle má bejt jako ta pecka? Morgan se pořád chová jako debil (“nepomáhej mi, neošetřuj mě, jdi pryč”) a ten ´lovec hlav´ s kouzelným psem je jako terminátor. Navíc ten oslí můstek mezi poslední scénou minulé řady a tím co se aktuálně děje je dost na vodě. Tak přesně takhle mě epizoda iritovala 2/3 stopáže. Ta poslední třetina je ale fenomenální. Bohužel, podle vousů je Morgan v tomhle stavu měsíce a nechce se mi věřit, že by s kulkou v těle takhle dlouho vydržel naživu. Pozn.: jak sakra těžkémůže být vyřešit jeden vrzající větrák? ()

Reklama

Pilda17 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dokáži ocenit kvalitu a to tenhle díl má. Máme tu napětí, náboj, nového Morgena a hlavně úplně nový směr. Seriál dostává nový impulz a dle prvního dílu, impulz správným směrem. Je to reálné? To nevím, ale plný počet si tento díl rozhodně zaslouží. ()

wesi96 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

8/10. (Spoilery) Scénáristi se očividně vzpamatovali po dvou slabších sérii. I podle hodnocení tady to jde vidět. Epizoda sama osobě velmi dobrá. Emilio jako takový Jack Rozparovač :D mohl dostat více prostoru. Jinak Morgan a celkově vysvětlení konce 5 série a podobně bylo myslím hodně obstojný a líbilo se mi to. Těším se co bude dál! A ještě Morgan se sekerou, kloboukem a koněm vypadá celkem badass, tak uvidíme:D! ()

CinemaRanger 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První epizoda FTWD, které jsem udělil plný počet. Proč? Protože je kurevsky skvělá! Je vidět, že se tvůrci zaměřili jiným směrem a vychází jim to. Po pěti řadách nudy to vypadá na pořádnou krvavou jízdu plnou napětí, atmosféry jako v TWD, výborné akce a parádních badass momentů. Tohle si nechám líbit! ()

Galerie (39)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama