Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Každá z Padesátek se svým způsobem potýká s těžkým osudem ženy „po přechodu". Anča (A. Mihulová) bojuje s Bohoušem (I. Bareš) a jeho majetnickou arogancí, Mia (K. Melíšková) s příliš těsnými šaty i věkem ostatních rosniček a Ema (P. Tomicová) s dalším uměleckým neúspěchem. Co zbývá ženské po Padesátce? Čím víc ran schytáte, tím silnější pak jste, když znovu povstanete. A Padesátky povstanou. A ne ledajakým způsobem. (Česká televize)

(více)

Recenze (6)

otík odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trapný odpad nám nevesele pokračuje. Vtipné není vůbec nic, bohužel ani trošku úsměvné není absolutně nic. Hlavní hrdinky jsou ještě trapnější než minule, vedlejší postavy Kopty a Bareše jsou jen do počtu a po vychlastaném alkoholu se jen válejí po stole a čekají, až je odstřihnou od elektřiny. Ubohost, kterou sleduji jen pro to, zda se ještě vůbec dá být trapnější. ()

Brtniik 

všechny recenze uživatele

Vyvzdoroval jsem si sledování druhého dílu Padesátek, první jsem nějak prošvihl. No, vážení, už dlouho jsem se tak nestyděl. Něco tak otřesného se jen tak nevidí! Buď jsem úplně mimo a nechápu, že právě toto je pro většinového CZ diváka to pravé, anebo je pan režizér parádní matloň. Koukám na jeho tvorbu a plus mínus drží stejnou úroveň, čili asi za „B“. Jsem velmi zklamán až znechucen. Každopádně za mě – již nikdy více! Jen jsem žádostivý, zda z tohoto uměleckého počinu bude další „kultovní seriál“ a dočká se druhé řady a distribuce na DVD. K hodnocení: Dávám jednu hvězdu, za udržení filmového průmyslu a pak protože se domnívám, že odpad (na který to bezesporu je), není možné nějak rozumně číselně vyjádřit a tedy promítnout do celkového hodnocení díla. ()

nula87 odpad!

všechny recenze uživatele

Je to trapné, je to trapné, je to trapné. Nevím, ale abych se opravdu za 2 díly ani jednou nezasmál (ba ani neusmál) u něčeho, co má být komedie ze života, tak tady je něco strašně špatně. ()

jungewolf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Komentář "plnyhrnek" to vystihl velmi přesně. Mě osobně se líbí postava hraná B. Kohoutovou - mimochodem Berenika umí zpívat a plusem je jednoznačně účast E. Viklického, i když jinak jazz ( pro kritiky džez) moc nemusím . Čili : 3,5-4 hvězdy a 43 % . ()

Myath 

všechny recenze uživatele

Opět jedna *, protože je mi líto hereček, která mám v jiných rolích celkem rád, ale na tento seriál se dívám jen proto, že jsem byl doma už podruhé přehlasován poměrem 1:1. Takže mě pár dílů ještě nejspíš čeká a třeba budu jednou mile překvapen. ()

Reklama

Reklama