foto

Daniel Němec

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Daniel Němec je dlouholetým spolupracovníkem Petra Václava (Paní Le Murie, Marian, Paralelní světy, Cesta ven, Zpověd zapomenutého). Je držitelem Českého lva za film Cesta ven.

Nikdynejsmesami.cz

Zvukařská filmografie

Filmy

2018 Balada o pilotovi (TV film)
2017 Skokan
2016 Nikdy nejsme sami
2014 V tichu
2013 Čtyři dohody (divadelní záznam)
2011 Poupata
2010 Hlava-ruce-srdce
2009 Lištičky
2008 Děti noci
2006 Hezké chvilky bez záruky
2005 Skřítek
2004 Vaterland - Lovecký deník
2003 Čert ví proč
Mír jejich duši
Nevěrné hry
2002 Musím tě svést
2001 Paralelní světy
2000 Oběti a vrazi
1999 Praha očima...
1998 Česká soda
1996 Marian

TV seriály

2017 Trapný padesátky (TV seriál)
Splněný sen (E12)
Pilulky pro štěstí (E11)
Nejtrapnější osmdesátka (E10)
další epizody (12)
2013 Škoda lásky (TV seriál)
Dobrodružství (S01E15)
Družička (S01E09)
2009 Vyprávěj (TV seriál)
Velikonoce (S01E14)
Život na inzerát (S01E13)
Vojna (S01E12)
další epizody (14)

Dokumentární

2016 Bratříček Karel
O čo ide Idě (TV film)
2013 Hledá se prezident
Návrat Agnieszky H.
2009 Katka
2008 Ghetto jménem Baluty
Jak se vaří dějiny
2007 Občan Havel
2005 S Janem na Sicílii v léte 2004 (studentský film)
Vierka aneb záhada zmizení rodiny B.
2002 Klíč k určování trpaslíků podle deníku Pavla Juráčka
Soukromé století (TV seriál)

Herecká filmografie

TV pořady

2015 Český lev 2014 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace