foto

Dušan Sitek

  • nar. 23.2.1955 (62 let)
    Nový Bohumín, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Jak se zbavit nevěsty
Na viděnou (studentský film)
Ostravak Ostravski
Taxi 121
2015 Táta (studentský film)
2014 Koncert (studentský film)
2013 Cyril a Metoděj – Apoštolové Slovanů
Chameleon (studentský film)
2011 Poslední blboun
2010 Maryša (divadelní záznam)
2008 Král Lear (divadelní záznam)
Trofej (TV film)
2007 Návrat do Červeného města (studentský film)
Smrt Hippodamie (divadelní záznam)
2006 Kašja (amatérský film)
1999 Hanele
Klaun (divadelní záznam)

TV seriály

2017 Četníci z Luhačovic (TV seriál)
Pytláci (E01)
Specialisté (TV seriál)
Popáleniny (S01E08)
Svět pod hlavou (TV seriál)
Anděl odplaty (E02)
Trapný padesátky (TV seriál)
Zrození (E02)
Policie Modrava (TV seriál)
Žena, která odešla před obědem (S02E08)
Případ starosta (S02E04)
Případ u Dračí skály (S02E02)
další epizody (4)
2016 Rapl (TV seriál)
Krvavý revír (S01E07)
2015 Atentát (TV seriál)
Právo na prodej (E04)
Mamon (TV seriál)
Kapitola 3: Oheň (E03)
Kapitola 2: Abrahám (E02)
Kapitola 1: Oběť (E01)
Policie Modrava (TV seriál)
Případ ukradené krasavice (S01E15)
Blondýnka na hřbitově (S01E14)
Pohřešovaná (S01E11)
další epizody (5)
2014 Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
Rodina (S01E08)
Doktoři z Počátků (TV seriál)
Výlety (S03E09)
Kriminálka Anděl (TV seriál)
Boj o lodě (S04E16)
2013 Cyril a Metoděj - Apoštolové Slovanů (TV seriál)
Gympl s (r)učením omezeným (TV seriál)
Samé jedničky (S02E32)
2011 Okno do hřbitova (TV seriál)
Znamení koně (TV seriál)
Podraz (S01E04)
2009 Vyprávěj (TV seriál)
2000 Četnické humoresky (TV seriál)
Ohněstrůjce (S02E02)

Hudební videoklipy

2015 Ewa Farna: Z nálezů a krás (hudební videoklip)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace