Reklama

Reklama

VOD (1)

Claire a její manžel se stěhují zpátky do domu dětství Claire jen proto, aby se nekalé a traumatické vzpomínky na její matku nevrátily, aby ji nepronásledovaly. Když se manžel začíná více věnovat práci, Claire se zmítá v mlze minulosti i současnosti se záhadnou postavou, která ji ve vzpomínkách pronásleduje. Kdo je ta malá postava, která se k ní snaží dostat, a co chce? (noelcoward73)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (18)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Scénáristicky se pochopitelně o žádný zázrak nejedná.Vlastně jde jen o další z mnoha ženských, která po návratu do rodného domu začne chytat hysterák a zároveň musí svoje nedůvěřivé a tupé okolí přesvědčit, že se fakt něco děje.Nicméně sem tam se dá mluvit o atmosféře, ty halušky, která hlavní hrdinku provnásledovaly, také nebyly úplně zlé a ani Stefanie Estes nebyla úplně marná. Se strašidlem to bylo horší, protože se moc neobjevovalo a když konečně vykouklo, tak mi došlo proč. Suma sumárum nekonflktní průměrné strašení. 50% ()

stephenking 

všechny recenze uživatele

Docela dobrej příběh ještě ho dobře zpracovat a neobsadit do hlavních rolích herecká polena jako Stefanie Estes. Některé scény byly spíše nechutné, ale tento horror jestli se tomu vůbec tak dá říct rozhodně není strašidelný. A jako třeba mrtvolu udělali tak, že vypadala spíše jako loutka asi byl na film opravdu malý rozpočet. Jestli si chcete pustit horror tak si tohle rozhodně nepouštějte. ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Při sledování filmu je velkou výhodou hlava sežehnutá červencovým Sluncem s otupělým mozkem vařeným natvrdo. Protože jinak hrozí lehká až středně těžká nuda. Unylé tempo filmu je unylé způsobem, který mě nebavil, i když pomalé filmy já rád. Navíc je unylá i hlavní herečka. Několik scén je sice nadprůměrně pěkných, třeba ta s povislou tváří před zrcadlem, nebo pár dalších roztomilých halucinací, ale bohužel film jako celek je celkem o ničem, slabá zápletka, televizně působící scény, roztříštěné tempo... A naprosto nepodobající se malá (ca 12let) a dospělá Claire. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Celkom znesiteľná duchárska záležitosť. Hlavnú hrdinku prenasleduje prízrak jej imaginárneho kamaráta z detstva, ktorý jej robí zo života peklo. Obvykle nemám veľmi v láske horory, v ktorých celú dobu niektorej z postáv haraší, ale v tomto prípade môžem aspoň uznať, že tie jej vízie boli aspoň celkom pôsobivé. Dokonca prekvapivo fungovalo aj citové vydieranie v závere. Scenár podľa očakávania za veľa nestál, ale to už v tomto žánri ani neočakávam. Áno, je to vlastne klišé. Ale aspoň jedno z tých vydarenejších. Keby radšej tento film ostal výlučne v psychologickej rovine, možno by bol konečný výsledok zaujímavejší, ale akonáhle došlo k duchárskej pointe a vysvetľovaniu toho celého, až ma sklamalo, že tvorcovia nemali tej fantázie viac. ()

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

Další horror o zamindrákované krávě. Když už tedy v minulosti vyhrávala soutěže krásy, tak mohli vybrat hezkou amatérskou herečku a né takovou kobylu. A bohužel tuto sračku nezachránila ani hvězdná troska Shannen Doherty. Nejvíc mne pobavila scéna, kdy manžel třepe s Claire a ptá se ji, který je rok? A ona odpoví:"2016". Následně se dostaneme do nemocnice, kde jsou počítače a snad i software z roku 1995. Zřejmě byl malý rozpočet k natočení filmu a tak tam nastrkali vyřazené počítače.. Ve zkratce, kdyby Claire chodila do práce, jako každý normální člověk, tak by neměla na píčoviny čas! ()

Reklama

Reklama