Reklama

Reklama

Já, kocour

  • Česko Devět životů (více)
Trailer 3

Tom Brand (Kevin Spacey) je závratně úspěšný, neuvěřitelně bohatý a blbec. Snaze postavit nejvyšší mrakodrap na severní polokouli, je sebestředný miliardář připraven obětovat cokoliv. I lásku své rodiny. Chystaná stavba je skoro stejně monumentální jako jeho ego. Tomův pracovní život ho od jeho rodiny odcizil. Neváží si oddané manželky Lary (Jennifer Garner), zanedbává dospělého syna Davida a ignoruje žadonění o pozornost dcerky Rebeccy. Ta má k 11. narozeninám jediné přání: chce kočku. Tom se náhodou ocitá ve zverimexu podivínského Felixe Perkinse (Christopher Walken). Svérázný majitel přesně ví, co Tom potřebuje: velkého kocoura jménem pan Fuzzypants. Po cestě na dceřinu párty má Tom fatální nehodu. Po probuzení zjišťuje, že zatímco jeho tělo leží v kómatu v nemocnici, jeho mysl se ocitá v těle kocoura. Tajemný pan Perkins mu dává jasné ultimátum: má týden na to, aby své rodině dokázal, že je miluje a záleží mu na nich. Jinak navždy zůstane chlupatým kocourem. A tak poprvé nemá Tom život ve svých rukou, ale v chlupatých packách a jeho osud doslova visí na drápkách. (Bioscop)

(více)

Videa (29)

Trailer 3

Recenze (135)

RajAthen 

všechny recenze uživatele

Vážně má aktuální prezident USA Frank tohle zapotřebí? Kevin Spacey prakticky nevyklouzl z role bezohledného politika a střihl si jednu moralitku pro celou rodinu. Ta se trochu těžko soudí. Vlastně není na jedno shlédnutí špatná, ale jednak od úplného začátku víme, jak to dopadne, řada fórků vychází naprázdno, všichni jsou patřičně klišovití a CGI je opravdu hodně vidět. I pokud máte rádi kočky, ještě jednou promyslete. Nebudete asi zklamáni, ale nějak jsem si z filmu nic neodnesl. ()

Recenzon 

všechny recenze uživatele

Film je o mega borcovi kocourovi jménem pan Chlupáč, který původně byl nějaký mega bohatý borec, co chtěl stavět vysokou věž nebo co. Podíval jsem se na to jenom proto, že v tom jsou kočky, a to FAKT HODNĚ koček a to, kdyby tam kočky nebyly tak to hodnotím hůř. PROSTĚ KOČKY JSOU MEGA to nejde hodnotit objektivně. ťuťuňuňu :_0( ()

Reklama

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Já, kocour je bizarní (doslova) číčovina, která divákovi předkládá jeden z těch nejtuctovějších námětů ever - hlavní, těžce egoistická postava po náhlém zásahu "shůry" prochází předvídatelným niterným zvratem - a zároveň nabízí místy neuvěřitelně digitálního kočičáka. Proč tedy tři hvězdy? Sonnenfeldův film je totiž místy tak cringe, až je vlastně celkem vtipný - rozhodně se ale nejedná o materiál na opakované zhlédnutí. Kdo by ale chtěl vidět kočku, libující si v ninja skocích a parašutismu bez padáku, tak směle k obrazovce. ()

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Pro majitele koček je tohle povinnost neboť vám budou všechny ty hovadinky co Kevin z Pejsy předvádí povědomý. Tvůrci filmu si občas vypomáhaj digitálníma efektama aby trochu zvedli zábavnost ale jinak je zde to kočičí chování vystižený úplně přesně. Sibiřskou kočku náhodou taky doma máme takže o to víc to pro mě bylo úsměvný. Samozřejmě že zápletka i děj jsou dětinský ale co jste od filmu s takovým námětem čekali? Naprosto pohodovej film kde jsem se hodněkrát upřímně zasmál a lituju lidí co si zde stěžujou, musíte bejt vážně smutný a zahořklý. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Patrím medzi milovníkov kočiek a kočičákov, takže ma komediálny rodinný snímok "Deväť životov pána Fúzika" zaujal a potešil. Dobre som pri ňom pobavil. Jednoduchý mysteriózny príbeh o workoholickom multimilionarovi, ktorý sa jedného dňa premenil na kocúra mi prišiel vhod. Obzvlášť keď to bolo kvalitne natočené, malo to štedrý rozpočet a hlavnú úlohu stvárnil charizmatický Kevin Spacey. Nevidím dôvod prečo by som tomu nedal aspoň tri hviezdičky. Bolo to fajn. *** ()

Galerie (90)

Zajímavosti (4)

  • Barry Sonnenfeld, který má na kočky silnou alergii, striktně požadoval, aby jeho kočičí hvězdy byly plemeno Sibiřská kočka (toto plemeno je hypoalergenní). (Zdroj: Bioscop)
  • Natáčelo se od 4. května do 24. července 2015 v New Yorku (USA) a Montréalu (Québec, Kanada). (Varan)
  • Celosvětová premiéra proběhla 1. srpna 2016 v Los Angeles. (Varan)

Reklama

Reklama