Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kyle Sullivan se se svými rodiči stěhuje do jiného města poté, co nešťastnou náhodou zemře jeho dobrý přítel. V nové škole se seznámí s podivínským Shanem Carverem, který je vůdcem malého spolku Black Circle Boys.A když si Kyle uvědomí, že Shane je ve jménu bratrstva schopný zabít i jeho členy, je už možná pozdě. (Nivenx)

Recenze (2)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Dlouho se mi nedařilo tento filmeček sehnat, ale to se konečně změnilo. Mé očekávání bylo docela velké, protože jsem doufal v něco na způsob The Lost Boys (1987). Moc informací jsem dopředu nevěděl, ale vydedukoval jsem to z hrubého obsahu. Nicméně jsem se hrubě mýlil a popravdě jsem byl nakonec mírně zklamán. Spíše se to podobalo sérii The Brotherhood, akorát bez svalnatých chlapců v hedvábných slipech (což bylo naštěstí dobře). Navíc zařazení do hororového žánru je dost zavádějící – přesto si myslím, že díky poslední zhruba půlhodince se to dá tolerovat. Pokud však přistoupíte na onu dramatickou zápletku (která sice není zrovna moc originální, ale ani se u ní moc nenudíte), bude se vám film snad líbit. Začlenění hlavního hrdiny mezi své vrstevníky i neustálé rozbroje s vlastními rodiči, je podáno docela věrohodně. Sám jsem nikdy nebyl zrovna hodné dítko, takže jsem mu i rozuměl. Počáteční proměna v drsného chlapce byla navíc doprovázena i několika vtipnými momenty a především šíleným smíchem Munna (tohohle borce bych asi ve své blízkosti moc dlouho nestrpěl). Takže divák se i párkrát zasměje. Nevím, snad to ani nebyl tvůrcův záměr, ale co jiného jste u toho chtěli dělat (bát se tu rozhodně nebudete!). Musím ale pochválit herecký výkon Erica Mabiuse. Hlavně na něm totiž stál celý příběh a byl to právě tenhle parchant (postava), kvůli které jsem byl nakonec alespoň částečně spokojen. Shane a jeho stupňující se agrese výrazně dopomohli k navození toužebně očekávané atmosféry. 50% ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Sympatický " boys club out of order " flick , v ktorom plavák champion hero pri nehode príde o priateľa a tak mu rodičia v snahe zbaviť ho depky , zabezpečia presun do iného mesta , kde sa v škole dostane do podivného spolku maníkov ., ktorí " majú radi Satana". Likvidačné prostriedky na prejavenie svojej viery na seba nenechajú dlho čakať a hero sa v nich začne pomaly topiť. Dávno prevarený námet drží nad vodou úspešný výber protagonistov a celkovo to nepôsobí tak ľavácky , ako mnoho podobných snímkov. Scott aj Eric zapôsobili na Moju aortu , takže spokojnosť. ()

Reklama

Reklama