Reklama

Reklama

Kolos

  • Španělsko Colossal (více)
Trailer 1

Gloria (Anne Hathawayová) je nezaměstnaná královna večírků. Když její vztah s praktickým přítelem Timem ztroskotá, je nucena se přestěhovat zpátky do rodného městečka, aby si dala svůj život zase do pořádku. Zde opráší vztahy s nejlepším kamarádem z dětství Oscarem (Jason Sudeikis), dobráckým majitelem baru obklopeným partičkou štamgastů, a pokračuje ve svém nezřízeném pití. Mezitím začne na druhém konci zeměkoule příšera v nadživotní velikosti každou noc útočit na jihokorejský Soul, což upoutá pozornost diváků z celého světa. Jednou v noci Gloria s hrůzou zjistí, že běsnící monstrum v katastrofálním měřítku kopíruje každý její krok, který udělá na místním dětském hřišti. Když Gloria a její přátelé prokouknou tajemství tohohle bizarního úkazu, objeví se druhá, ještě ničivější bestie. A brzy se začne schylovat k epickému zúčtování obou nestvůr. (HBO Europe)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (155)

terunka003 

všechny recenze uživatele

Zajímavé, rozporuplné, komediální, depresivní, dramatické, šílené. Já nevím co si o tomhle myslet. Začínalo to jako špatná komedie, pak krizové drama, pak vyšunuté psychopatické drama, sci-fi, jakože cože? Ale nápad originální, herecké obsazení taky dobré, bylo to napínavé a vlastně celou dobu čekáte jak to dopadne. Jasný je, že východisko je jen jedno a teď čekáte kdo koho zabije první. ..takže přestat chlastat případně přestat brát nějakoou chemii na hlavu, drbat se na hlavě, za ušima, nehrát si na obludku a nechat Korejce žít.. ()

Aljak odpad!

všechny recenze uživatele

Preboha, to sú Anne Hathaway a Jason Sudeikis na tom až tak zle, že sú odkázaní na role v takýchto ... ehm, chujovinách? Tak toto bola vážne katastrofa a po dlhej dobe dávam niečomu hodnotenie Odpad. Ale márne premýšľam, čo by som v tomto prípade vyzdvihol. Jednoducho, hrôza po všetkých stránkach - od námetu, cez dejovú líniu, až po prihlúplne postavy. Toto sa fakt nedalo. Škoda času... ()

Reklama

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Nejako som nepochopil pointu tohoto technicky slušne spracovaného ale obsahom totálne neprehľadného mišmašu. Mala to byť existencionálna dráma? Malo nás to upozorniť na problémy s alkoholom? Malo to byť originálne spracovanie Monster resp. Kaiju žánru? Mala to byť nepochopená komédia? Uniká mi fakt pointa, pretože všetko, čo som tu vymenoval, sme dostali už xkrát v ďaleko ďaleko lepšej forme a tu sa doslova mrhalo hereckým potenciálom každého zo zúčastnených. ()

keoma26 

všechny recenze uživatele

Při čekání na nového Shyamalana si můžete dát tohle, je to jako kdyby se zkouřil a jen tak z plezíru si na účtenku z baru napsal tenhle fakt (dů)vtipnej příběh o věčném boji se sebou samým, svýma démonama, s představama i očekáváním ostatních lidí a okolí, to celý zabalil do perfektního vizuálu a odlehčil vztahovýma hláškama někde na pomezí Allena a Tarantina ... Takže se vlastně dostávám k tomu, že se Shaymalanem to zas až tolik společnýho nemá; ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Zápis v knize rekordů aka romantické drama s největším počtem digitálních efektů? OK, na Scotta Pilgrima to v tomhle prvenství asi přeci jenom stačit nebude, tak si alespoň troufnu říci, že divnější film už rok 2016 zpětně asi nenabídne. I když... nikdy neříkej obří králíkožralok vs. zmutovaná krokodýlovčela!! ()

Galerie (57)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama