foto

Agam Darshi

  • nar. Birmingham, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Agam Darshi je kanadská herečka narozena v Birminghamu ve Velké Británii. Když byla malé dítě, odstěhovala se s rodinou do Kanady. Ve věku 14 let se odstěhovala do Calgary, aby usilovala o hereckou kariéru - což byla její vášen. Agam studovala herectví a výtvarné umění na Univerzitě v Calgary, kde později získala titul.

Agam je také spisovatelka, scénáristka, výtvarnice, grafická desingnérka a producentka. Napsala několik her a pracovala na několika filmových scénářích, z nichž jsou dva její nezávislé filmy. Stejně jako hraní, Agam miluje ve svém volném čase turistiku s batohem na zádech po Evropě a Austrálii.

Agam je známa za své role v seriálu SVATYNĚ jako Kate Freelander, dále v seriálu VOLÁNÍ MRTVÝCH nebo v hororru MRVÁ ZÓNA a v dalších.

Daniel "BlacksharkX" Janata

Herecká filmografie

Filmy

2018 Kingsway
2016 Chokeslam
Kolos
Mozek v plamenech
2012 In Their Skin
Kletba z temnot
Ohnivý armagedon (TV film)
2011 Normal (TV film)
2010 A Night for Dying Tigers
Fathers & Sons
2009 2012
Excited
Opatrovnictví (TV film)
Strážci - Watchmen
2008 Jedovatý břečťan 4: Tajné společenství (TV film)
Návrat minulosti (TV film)
Tornádo nad New Yorkem (TV film)
Vesmírná exploze (TV film)
2007 American Venus
Haunting of Sorority Row, The
Klikař Charlie
Klub vyděračů
2006 Budiž světlo
Civic Duty
Double Cross (TV film)
Hadi v letadle
Nezvratný osud 3
2005 Cizinec v mé posteli (TV film)
Nejlepší přítelkyně (TV film)
Tráva
2004 Dokonalý pár (TV film)
Pink Ludoos

TV seriály

2019 V zajetí kouzel (TV seriál)
Lost, Found, Fucked (S04E02)
A Flock Of Lost Birds (S04E01)
2018 The Good Doctor (TV seriál)
Tough Titmouse (S02E04)
X-Men: Nová generace (TV seriál)
no Mercy (S02E07)
2017 Dirk Gently's Holistic Detective Agency (TV seriál)
Nice Jacket (S02E10)
This Is Not Miami (S02E07)
Girl Power (S02E06)
další epizody (4)
2015 Motiv (TV seriál)
Obrat osudu (S03E08)
Prozíravost (TV seriál)
Mirror (S03E13)
2014 Batesův motel (TV seriál)
Kolaps (S02E08)
Presumpce neviny (S02E07)
2013 Played (TV seriál)
Arrow (TV seriál)
Zrada (S01E13)
2011 Endgame (TV seriál)
White Collar Poet (TV seriál)
Svatyně (TV seriál)
Svatyně pro nikoho (2.část) (S04E13)
Svatyně pro nikoho (1.část) (S04E12)
Pomocník (S04E10)
další epizody (13)
2010 Dan for Mayor (TV seriál)
Svatyně (TV seriál)
Dutí lidé (S03E10)
Strážce (S03E09)
Za krále a za vlast (S03E08)
další epizody (13)
2009 Hvězdná brána: Hluboký vesmír (TV seriál)
Vzduch, část první (S01E01)
Svatyně (TV seriál)
Spáči (S02E10)
Pokání (S02E09)
Pravda (S02E07)
další epizody (8)
Láska je Láska (TV seriál)
Laškování k popukání (S06E03)
Ladíme k sobě (S06E02)
2008 Hlídka (TV seriál)
Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Uprchlíci (S05E12)
2007 Ďáblův sluha (TV seriál)
Magic (S01E04)
Agentura Jasno (TV seriál)
Maso je vražda, ale vražda je taky vražda (S02E06)
Kyle XY (TV seriál)
The List Is Life (S02E03)
2006 Lovci duchů (TV seriál)
Hell House (S01E17)
Mistři hrůzy (TV seriál)
The Screwfly Solution (S02E07)
Láska je Láska (TV seriál)
Lásko moje sbohem (S03E10)
2005 Robson Arms (TV seriál)
Zixx: Level Two (TV seriál)
Láska je Láska (TV seriál)
Lekce v toleranci (S02E09)
2004 Dotek zla (TV seriál)
Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Podezření (S01E04)
Renegadepress.com (TV seriál)
Volání mrtvých (TV seriál)
Two Pair (S01E16)
2002 Mrtvá zóna (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace