Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Geralt, Yennefer a Ciri putují z jednoho konce Kontinentu na druhý a hledají bezpečné útočiště. Král Vizimir využije svého okouzlujícího mladšího bratra. (Netflix)

Recenze (57)

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Geralt, Jennifer a Ciri putujú po kontinente a hľadajú útočisko. Idú po nich všetci, či už Redania alebo Nilfgard alebo elfovia. Všetko vyvrcholí vo finálnom súboj. Prevedenie: Úvodná časť tretej série je príbehovo neuveriteľne statická a nebiť finálnej súbojovej choreografie išlo by o veľmi podpriemerný pilot. 61% ()

aR3Zz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Překvapují mne negativní recenze, zřejmě fanoušci knižních předloh. Nicméně já dostal v prvním díle třetí série všechno! Středověké fantasy, krvavé řežby, nějaké to kouzlení, politické intriky i jakýs takýs posun v příběhu (byť to je to hlavní, na čem by se mělo zapracovat, některé pasáže byly zmatečné). Líbilo se mi ztvárnění vztahu mezi Geraltem a Yennefer a vlastně celková pozitivita dílu. ()

Reklama

Sebule 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zaklínač se vrací a s ním i moje nadšení. Po prvním díle jsem opravdu spokojený, furt se něco dělo, Geralt a spol jsou na útěku a neustále jim hrozí nějaké nebezpečí. Výborná hudba, která má takový středověký nádech a do toho opravdu skvělá choreografie bojů. I přesto mám ale pár výtek, dějová linka v Redanii mi zatím nepřijde moc zajímavá a trošku jsem se nudil, když na scéně byly postavy právě z Redanie. Taky efekty by mohly být o něco lepší, třeba krev mi přijde až taková moc umělá. Jinak si myslím, že rozjezd dost slušný a doufám, že další epizody budou lepší a lepší. Hodnocení: 8/10 ()

NifKor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ty kraaaso to je tak 200 IQ díl, že jsem vůbec nepochopil, proč furt žije ten mental co stříká oheň z rukou jako nerfka plná vody. Další otřesný díl, kde jsou hloupé dialogy mezi yennefer a geraltem. Trpaslíci na sílu, kteří nemaji na dej zasadni vliv a jsou tam jen pro okrasu, vizual pořád horší průměr a děj o ničem s retardovanyma elfama, příšernou logikou a nefungujicimi zvraty. Aspoň ta akce, kamera a Henry Cavill nějak ještě si drží tu kvalitu, když nic jiného. 4/10 ()

TR4XY_CZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoiler alert! No a padáme dále z kopce. Já už toho Zaklínače ani nepoznávám. Tohle působí jako nějaké béčkové generické fantasy s pár elementy ze světa Zaklínače. Hlavně ten Geralt se chová jako úplný dement. Proč kurva nechal toho ohnivého čuráka žít? Stačilo vzít ten jeho posranej meč a podříznout mu krk. A pokud teda nejsem úplný dement, tak jak sakra ti Elfové našli Ciri? Co vím, tak před chvílí věděli hovno kde je, a najednou se tam objeví a snaží se jí zabít? Já myslel, že ji potřebujou. Fakt se nedivím, že ten Cavill chtěl odejít. 4/10 ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama