Reklama

Reklama

VOD (1)

Šikanovaná a odstrkovaná Yennefer náhodou objeví způsob, jak utéct. Geraltovo pátrání po takzvaném ďáblovi skončí pořádným malérem. Ciri najde bezpečí mezi svými. (Netflix)

Recenze (114)

Wallis3 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

TAK TOHLE ZAČÍNÁ ZAVÁNĚT POŘÁDNÝM PRŮSEREM! Ne jenom, že to nebyl příběh o Zaklínačovi, ten tam jen vystupoval jako předražený kompars, ale paní Schmidt si z toho udělala jakousi romantickou frašku! Proč sakra udělali z Yennefer kostrbatý cosi? Proč ty zbytečný postavy a natahování něčeho, co se chce tvářit jako děj?? Zakomponování Věže Racka byl špatný vtip, stejně jako celá škola. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedná sa o epizódu kde sa pozeráme na Yennefer a na jej začiatky čoby čarodejníčky. táto etapa jej života nie je v knihách vyobrazená oba sa o nej hovorí a aj preto sa toho autori chytili aby bola táto časť pútavá pre milovníkov knižnej predlohy, lebo sa s tým nemali možnosť stretnúť. Iank sa jedná o veľmi nudnú časť kedy Geralt nájde elfov a Ciri sa stretne s utečencami z Cintry. Spasilo to ale Marigoldove spievanie. 75% ()

Reklama

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Do seriálu pribudli Marigold A Yennefer, známi z kníh. Marigold je snáď rovnako vtipne otravný ako v knihe. Pri Yennefer uvidíme, čo jej mladosť, ktorej je v knihe venovaný oveľa menší priestor, ako vo filme, prinesie, no sme ušetrení väčších dramatických udalostí. Dej s Ciri sa veľmi nepohol. Najsmiešnejšie vyzerajúci čert/diabol alebo škaredí elfovia, čo mali vyzerať vznešene seriálu veľmi nepomáhajú rovnako ako vyhodenie väčšiny dialógov Geraltovej poviedky. ()

VashCZ

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhý díl mě trochu dostal z varu. Naštěstí tam bylo vyprávění o důležité postavě v sáze, které ještě ušlo. Ale Ciri a Geralt to byl zase úděs. Černý elf, naprosto netaktické chování od zaklínače. Geralt tu dělá jenom šaška, je jako karikatura. Příběh okolo čerta bych jako nezkušený divák vidět nechtěl, protože bylo prostříháno aspoň pět minut, které ho dělají celistvým. uff, snad jiný rejžové aspoň něco poberou v dalších dílech ()

gonzo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Okej, pilot jsem kritizoval, ale tohle mi sedlo. Yennefer mě baví, jsem zvědav, jak její příběh bude pokračovat. Geraltova povídka byla stejně anticlimax, jako v knize, ale dohromady jsem spoko. Krásné a neokoukané exteriéry, supr song v hospodě, a i ten ďábel vypadal sympaticky. But let's address the elephant in the room. Henry Cavill vypadá skvěle, ale FAKT není dobrý herec. Jeho osudové, výhružné nebo zlověstné proslovy mu těžce nežeru. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (4)

  • Marigold (Joey Batey) se narodil v roce 1222 a na začátku příběhu je mu 18 let. První série končí, když je mu 41 let. (Geralt z Rivie)
  • Yennefer z Vengerbergu (Anya Chalotra) se narodila v roce 1192 a na začátku příběhu je jí 14 let. První série končí, když je jí 71 let. (Geralt z Rivie)

Reklama

Reklama