Reklama

Reklama

VOD (1)

Šikanovaná a odstrkovaná Yennefer náhodou objeví způsob, jak utéct. Geraltovo pátrání po takzvaném ďáblovi skončí pořádným malérem. Ciri najde bezpečí mezi svými. (Netflix)

Recenze (114)

Eleanor05 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Komornější a rozhodně lepší, než první díl. Tentokrát především o Yenně a Tissaie de Vries, který nehráčům a nečtenářům nic moc neřekne, ale rozvíjí a buduje postavy. A ačkoli linie s Geraltem byla odfláknutá a zbytečná, Marigold se docela vyvedl. A děkuju dámám MyAnně Buring a Anye Chalotra, protože ty jediné tam zatím umějí hrát. ()

Untentrauer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhý díl je naprosto příšerný. Já, jako člověk, který zná dokonale knižní předlohu se prostě od toho nedokážu odprostit. Je úplně jedno, jestli vidíte první nebo druhý díl, protože je to jeden velký bordel o ničem nevypovídající. Nechápu, proč to nevzali pěkně popořadě. A ten zprzněný příběh o čertovi co krade obilí? PŘÍŠERNÝ HANBA! Marigold bez čepičky?.....NE tak tohle NE. Podělali ste to. ()

Reklama

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Toss a coin to your Witcher O’ Valley of Plenty O’ Valley of Plenty..." Jedna hviezdička za výcvik Yennefer a druhá za chytľavú pesničku Marigolda na konci. To sú asi jediné dve veci, ktoré možno pochváliť. Zhrnutie celej poviedky Koniec sveta do 10 minút ju prirodzene podobne ako v predchádzajúcej epizóde totálne pripravilo o akúkoľvek hĺbku. Porovnávanie s Game of Thrones samozrejme nemá veľký zmysel, ale jednu vec GoT dokázalo aspoň v počiatočných sériach robiť omnoho lepšie ako seriálový Witcher. Dať si načas a budovať atmosféru s dialógmi. Seriálový Witcher zatiaľ pôsobí ako referát, ktorý vždy udalosť z knihy, ktorá by si zaslúžila pokojne celú hodinu, zhrnie do desiatich minút. Nováčikovia sú tak pripravení o čo i len náznak skutočného rozmeru sveta zaklínača a hĺbky postáv knižnej predlohy a čitatelia, ktorí môžu s knihou porovnávať nad tým všetkým musia len pokrútiť hlavou... ()

molcan2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ach bože to je zlé... dúfam, že to bol pilot k celej sérii Dialógy boli nudné Príbeh bol nezmysel, celá časť s elfmi... bard.... omg horšiu epizódu z dobrého seriálu som ešte nevidel Romantika s yennefer bola neuveriteľne hlúpa, strih mi pripadal ako na úrovni samovražedného oddielu... A je neuveriteľné ako len Harry Potter dokáže zvládnuť školu mágie, prišlo mi to rovnako zlé ako seriál kúzelníci A Geralt bol proste hlúpy a absolútne opačný ako bol predstavený počas prvej epizódy Človeku veľmi chýba hra o tróny pre vytváranie atmosféry okolo postáv, fantázie a nových miest Ale prvá epizóda bola dobrá a tretia je opäť na dobrej ceste ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedná sa o epizódu kde sa pozeráme na Yennefer a na jej začiatky čoby čarodejníčky. táto etapa jej života nie je v knihách vyobrazená oba sa o nej hovorí a aj preto sa toho autori chytili aby bola táto časť pútavá pre milovníkov knižnej predlohy, lebo sa s tým nemali možnosť stretnúť. Iank sa jedná o veľmi nudnú časť kedy Geralt nájde elfov a Ciri sa stretne s utečencami z Cintry. Spasilo to ale Marigoldove spievanie. 75% ()

Galerie (9)

Zajímavosti (4)

  • Marigold (Joey Batey) se narodil v roce 1222 a na začátku příběhu je mu 18 let. První série končí, když je mu 41 let. (Geralt z Rivie)

Reklama

Reklama