Reklama

Reklama

Toxický mstitel 3: Poslední pokušení Toxieho

  • USA The Toxic Avenger Part III: The Last Temptation of Toxie

Obsahy(1)

Práce, vejplata, rodina – z Toxieho se stává tatík. Ale Zlo nikdy nespí! Toxie se znuděně prochází po svém milovaném městě Tromaville a nemá do čeho píchnout. Všichni padouši jsou zlikvidováni, všechno Zlo je minulostí. Jenže našemu hrdinovi není do zpěvu. Milovaná Claire má šanci znovu získat zrak, ale operace není z nejlevnějších a Toxie marně hledá zaměstnání. Jenže kdo by zaměstnal obřího zmutovaného superhrdinu? A tak mu nezbývá než se upsat do služeb zlotřilé společnosti Apokalypsa s.r.o. Hranice mezi dobrem a zlem se stírají a Toxiemu nezbývá, než se pokusit odolat svému poslednímu pokušení... (Řitka video)

(více)

Recenze (44)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Troma Entertainment je americká, nezávislá filmová spoločnosť založená v roku 1974. Produkujú a distribujú nízkorozpočtové grade-Z movie snímky. Ich filmy sú určené pre úzku a špecifickú skupinu divákov. Pohybujú sa ďaleko za hranicou mainstreamového vkusu. Jedným z najznámejších tromáckych anti-superhrdinov je Toxie. Je to hlavná postava série "The Toxic Avenger". Ja sa nejak nedokážem naladiť na túto primitívnu pseudo-horrorovú frašku. Takže ma Toxie nezaujal ani v treťom pokračovaní jeho príbehu. * ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 2/10 Děj 3/10 Hudba 4/10 Efekty 1/10/// PLUS: zbylé tři díly mají skoro určitě lepší kvalitu, chystá se remake na letošní rok, u něj by se mohla technická kvalita posunout o mílové kroky dopředu, ten romanticko-pohádkový příběh má své kouzlo, atmosféra je nevídaná - tohle jste prostě ještě nikde neviděli MÍNUS: také je to ovšem nekoukatelné a přímo příšerné, toxické a deformované, mnohdy trapné a zoufalé, triky jsou ubohé (i když docela vynalézavé) a herecké kreace jsou směšné/// Shrnutí: nicméně to tak ale mělo asi být. Je to film jen pro otrlé diváky a možná i pro ně je to za hranou a nekoukatelné. Větší bizár jste možná ještě neviděli./// Celkem 27%/// ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Všetko čo som aspoň trocha mohol u Tromi, tu vobec nebolo. Ta morbídnosť a nechutnosť tu prakticky nebola, boli tu hnusné triky, ale žiadne nahotinky, krv ani vtipne sceny. O ne sa sem-tam i snažil, ale vyznelo to trápne a nie vtipne. Najviac ma iritovali tí urevaný ľudia, bodaj by im niekto hubu zašil. Slabučká, veľmi slabučká časť. Slabé 2*. ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Ve trojce nemá Toxík většinu filmu do čeho píchnout a tomu odpovídá nečekaná míra nudy. Počáteční zábavný masakr ve videopůjčovně zůstane nepřekonán, protože pak se prakticky hodinu nic neděje a závěrečný boj s ďáblem na pěti úrovních už to moc nezachrání. Navíc míra stupidity a pitvoření už překročila pro mě únosnou mez, takže dvě hvězdičky za nejslabší díl. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

"Přestávka na zvracení!" No sláva, sláva. Po slabé a rozpačité dvojce slušnej návrat k zábavě. Již počáteční scéna ve videopůjčovně naznačí dobrý směr. A když se pak zjeví samotný ďábel, začne to být zase hezky tromácky toxíkovsky zábavné. Dokonce i ta Claire tady má velmi světlé chvílky a není zde tak tupá jako ve dvojce (např. její hudebně pěvecká vystoupení s tahací harmonikou se mi strašně líbí). Prostě návrat ke starému dobrému toxíkovskému humoru s mnohem větší dávkou nechutností a gore než v předešlém díle. Jen toho jiného herce v Melvinově nezmutované verzi jsem nějak nemohl překousnout. Tohle že má být nejslabší díl série? Nevěřte tomu, předcházející díl to poráží s přehledem. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (2)

  • Úvodní scéna ve videopůjčovně je téměř plná plakátů a filmů samotné společnosti Troma. (LION-MR.T)
  • Přestože byl film určen primárně pro videotrh, objevil se ve 40 amerických kinech, ve kterých si přišel na 400 000 amerických dolarů. (gogos)

Reklama

Reklama