Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tokio boj se! Toxie přichází! Dobrodružství pokračuje. Ďábelská korporace Apocalypsa, s.r.o. plánuje přetvořit městečko Tromaville v obří chemickou továrnu. Odláká proto hrdinného obránce utlačovaných do Japonska, aby tam hledal své kořeny. V Tokiu se Toxie setkává nejen s otcem, ale s i nepřeberným množstvím zla, které je nutné vymítit. Ale obyvatelé Tromaville mezitím zoufale postrádají svého toxického mstitele... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (94)

drackula 

všechny recenze uživatele

O niečo drastickejšie ako prvý diel, ale rovnako uletené. V zhruba polovici filmu akoby došli nápady a trochu sa recyklujú tie z prvého dielu. Každopáde ak by sa trošku ubralo z minutáže bolo by to ok, lebo v niektorých momentoch Toxie nudil. Ako celok však výrazne nesklamal. Ak má človek chuť na primitívny a miestami nechutný humor, nech sa páči :) 50 % ()

juta 

všechny recenze uživatele

Totální propadák, který je absolutně o ničem, kde vtípky jsou totálně vymaštěné a směšné, kterým se nikdo normální nemůže smát. S jedničkou se tohle nedá srovnávat, tohle byla prostě hrůza, která málem spadla do odpadu. Možná k tomu špatnému hodnocení přispěl i Řiťka dabing, který byl také otřesný. (14.4.15 cz/pc) ()

Reklama

Superpero 

všechny recenze uživatele

Startuje to našláplou 80s písničkou o Toxiem a pokračuje v dost zběsilym stylu, když Toxie zlikviduje asi 30 padouchů co furt lezou z jedný limuzíny :) Bohužel si to ale nedrží tempo a švih po celou dobu. První díl to dokázal. Scény v japonsku jsou občas zábavný, občas ne. Stejně se tomu filmu ale musí přiznat spousta dobrých nápadů, jako např. motorkář-sabotér obložený bombama, či podjetí autem pod přívěsem kamionu (stejně jak v Terminátorovi 3). A taky je tam bitka s rybím mužem... ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Druhý díl Toxíka je o dost delší než jednička, ale utekl mi stejně rychle. Opět jsem se hodně bavil. Tentokrát zavedou Toxíka cesty mimo Tromaville a to až do Japonska, kde likviduje zlo za pomoci svého mopu ještě vtipněji, než v jedničce. (Japonská zeleninová polévka z Japonce asi nikde jinde k vidění není). Bojové umění je zde spíš k smíchu a překvapilo mě, že zde hraje M. J. White, který zde má jen malou roli, ale i ta hodně pobavila. Taky se zde vyskytne jeden zřejmě rybí posluhovač hlavních záporáků. Stejně jako jednička obsahuje filmek spoustu krve, brutality a parádních levných efektů, které si na nic nehrají a pobaví. Opět film asi moc lidem nesedne, ale mě se líbil hodně a dávám mu 86% :) ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Všimnite si limuzínu,ta je v príbehu hlavne na tom začiatočnom veľmi dôležitá a koľko ľudí z nej vyjde. Ja som prestal počítať na čísle 15 ale bolo ich určite viac.Aj tu bolo pár srandovných vychytávok,ktoré zmiernili veľa trápnych a gýčovitých scén a tu trapnosť vyhrala velmi tesno 6:5.Jednoduchý príbeh,z nehercami,žiadne napätie ani atmosféra tak to je Troma a jej dvorný režisér Kaufman. Ale s čím vedia pracovať a to je zábava,baviť divákov áno dosť často trápnosťami ale nájdu sa aj veľmi zábavné momenty.Niektoré gore efekty boli podarené.Ako toxický pomstitel hľadal svojho otca v Tokiu nemalo to vobec grády a vobec to tam nemuselo byť.Film ma hrať na zábavu a nie na detektívku.Ako odľahčená zábava je to ok ale nič viac. Nahanačka ako J.Bond bola suprová. Toto bola väčšia zábava ako jednotka. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (6)

  • Původní sestřih měl 4 hodiny, a tak se Studio Troma rozhodlo z celého natočeného materiálu vytvořit dva filmy. Toxický mstitel 2 byl představen 24. února 1989, Toxický mstitel 3: Poslední pokušení Toxieho (1989) pak 24. listopadu téhož roku. (gogos)
  • Toxický mstitel se představil kromě své vlastní série i v mnoha dalších projektech studia Troma. Nejobsazovanějším hercem do této role byl Ron Fazio, který si zahrál v Toxický mstitel 2 (1989), Toxický mstitel 3: Poslední pokušení Toxieho (1989) a The Troma Systém (1993). (gogos)
  • Natáčení probíhalo v New Yorku a Tokiu. (gogos)

Související novinky

Festival Naruby holduje béčkovým filmům a rumu

Festival Naruby holduje béčkovým filmům a rumu

23.03.2023

Organizátorem unikátního festivalu pro dospělé, tedy výhradně pro diváky od 18 let, je Kino Balt, které začalo v Praze dělat rumové kino. Hlavní koncept je jednoduchý – každý divák v ceně vstupného… (více)

Reklama

Reklama