Reklama

Reklama

Toxický mstitel

  • USA The Toxic Avenger (více)
Trailer

Obsahy(1)

Do rukou se vám dostává vlajková loď všech kultovních úchyláren. Důkaz toho, že toxický odpad je věc vysoce pozitivní, přinášející lidstvu dobro a že z nás, malých lidiček bez šance, může udělat hrdiny bez bázně a hany. Stejně tak, jako pomohl Melvinovi - čističi z města Tromaville - rychle dospět v mocného Toxic Avangera, může určitě pomoci i nám. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (207)

Jansen 

všechny recenze uživatele

Snad nejpokleslejší film jaký jsem kdy viděl. Toxický mstitel působí jako recyklovaný materiál té nejkonvenčnější silně komerční televizní produkce, který přičiněním největších nýmandů z praxe zmutoval do obludných rozměrů. Najdeme zde vše od pohádkových archetypů přes soap-operové konvence až po drsňácký chuck-norisovský absolutismus obohacený o supermanovské konotace. Film neustále vzbuzuje dojem, který by se dal nejpřesněji vyjádřit slovy: šílená tvůrčí křeč. Všechno je tlačeno k efektu tím neprůhlednějším způsobem, hlášky nejsou vtipné ani absurdní, ale působí jako něco, co dalece překračuje význam těchto dvou slov, všichni přehrávají ostošest a efekty stojí jednoduše za hovno. Nesmí chybět spousta brutality, nahé prsaté blondýnky, dement měnící se v super hrdinu, vlezlé disko osmdesátých let a jeden příběh velké lásky. S trochou nadsázky by se říct, že Toxický mstitel je sen všech televizních konzumentů implantovaný do jednoho filmu. Jednoduše řečeno, Toxický mstitel je zvrhlý k dokonalosti dovedený tvůrčí záměr. ()

LaciLC 

všechny recenze uživatele

„Bez kýblu na toxický odpad nepúšťať!“ Stalo sa vám už niekedy, že ste sa pri hodnotení filmu nevedeli rozhodnúť výhradne medzi plnými piatimi hviezdičkami a odpadom!? Teda, u mňa je tomu tak presne v prípade tohto filmu, bohužiaľ len zhruba asi v prvých tridsiatich minútach. Stručne a jasne, amatérske filmy si pozriem, ale musia byť skutočne niečím výnimočné, aby som si ich naplno užil. Dá sa povedať, že The Toxic Avenger je ojedinelá záležitosť, pri ktorej sa asi každý divák bude cítiť tak trochu inak. Na môj vkus to bolo až príliš amatérske a prehnané, pritom práve na tom sa vo filme tak tešil. TROMA ma však sklamala. Na jednu stranu je ich „film“ neskutočne roztomilým „déčkom“, na stranu druhú ma úprimne mrzí, že len miestami. Po väčšinu času je to „len“ zámerne trápna, zvrhlá, ...........á sračka, pri ktorej na prvom mieste záleží práve na vašom vkuse a ...tolerancii!? Každopádne si ani teraz nie som so svojím hodnotením na sto percent istý, čo však viem je to, že na tom nič nezmení ani opakované sledovanie. Ale tak to už väčšinou v prípade „vlajkových lodí všetkých úchylární“ býva, či nie...? ()

Reklama

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Tak určitě vydařený první díl parádní trashové série Toxický mstitel od Troma týmu. Zrození hrdiny, který se s ničím nepáře, z vychrtlého tak trochu dementního kluka, se povedlo. Ve filmu je snad od všeho trochu, násilí je zde všudypřítomné, levné efekty taky. Jak je zvykem u Troma týmu, tak je zde spousta protikladů. příběh je jednoduchý, místy naivní, ale k celku sedne parádně. Je zde spousta vtipných pasáží, ale to záleží na vkusu každého diváka. Slepá Toxíkova přítelkyně je pěkná buchta. Jelikož jsem dřív viděl našlápnutější čtyřku, dávám Toxíkovi za 80% :) ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Pozor výstražný oznam!!!!!!!!!!!!!!Kto ešte neokúsil Tromu(herecké prejavy na bode porno hercov,prestrelené a dosť často aj trápne scény,poväčšine žiadny príbeh a triky na úrovni cirkusových čísiel ale len niektoré a veľa cakanice,hnusu a odtrhnutých končatín atď.) keď vám toto nevadí tak smelo do toho šialeného Tromáckeho projektu ale keď ste aspoň na jedno odpovedali nie,tak rýchlo prepnete.Je pravda,že tento film je vrcholom nevkusu ale svojsky štýl mi teraz dá sa povedať vyhovoval.Ako sranda sa to dá brať ale nič viac sa od toho nedá očakávať. ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Toxický mstitel - pro fanoušky Tromy bible, pro otrlé diváky neskutečná zábava. Šikanovaný uklízeč a outsider Melvin Junko po pádu do barelu s toxickým odpadem získává nadlidské schopnosti a s mopem v ruce se rozhodne doslova vyčistit Tromaville od veškerých bizarních kriminálníků. Zbytek už je historie. Nesedne-li vám tenhle snímek, můžete rovnou celou Tromu odepsat. Já si nemůžu pomoct, ale tohle "guilty pleasure" zkrátka můžu - a to zcela za střízliva a s jasnou myslí. ()

Galerie (89)

Zajímavosti (10)

  • Pes, který je postřelen v restauraci, byl speciálně vycvičen, aby uměl klouzat po podlaze. Jeho vnitřnosti pak v jedné scéně nahradily špagety polété šedou barvou. (HellFire)
  • Jennifer Prichard a Robert Prichard se při natáčení zamilovali a vzali se. (HellFire)
  • Efekt rozjeté hlavy dítěte byl docílen tak, že se napustil meloun sirupem a červeným potravinářským barvivem, nasadil se na figurínu a přejel. (HellFire)

Související novinky

Festival Naruby holduje béčkovým filmům a rumu

Festival Naruby holduje béčkovým filmům a rumu

23.03.2023

Organizátorem unikátního festivalu pro dospělé, tedy výhradně pro diváky od 18 let, je Kino Balt, které začalo v Praze dělat rumové kino. Hlavní koncept je jednoduchý – každý divák v ceně vstupného… (více)

Superhrdinská parodie nabírá známé tváře

Superhrdinská parodie nabírá známé tváře

18.06.2021

Chystaný satirický komiksový film The Toxic Avenger posiluje obsazení. Snímek režiséra Macona Blaira (Lov, Jako v bavlnce) již dříve obsadil do titulní role Petera Dinklage, Jacoba Tremblayho,… (více)

Reklama

Reklama