Reklama

Reklama

Toxický mstitel

  • USA The Toxic Avenger (více)
Trailer

Obsahy(1)

Do rukou se vám dostává vlajková loď všech kultovních úchyláren. Důkaz toho, že toxický odpad je věc vysoce pozitivní, přinášející lidstvu dobro a že z nás, malých lidiček bez šance, může udělat hrdiny bez bázně a hany. Stejně tak, jako pomohl Melvinovi - čističi z města Tromaville - rychle dospět v mocného Toxic Avangera, může určitě pomoci i nám. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (207)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Z téhle " toxické " série jsem viděl pouze čtvrtej díl a je to už pěkná řádka let. Proto jsem se rozhodl, že tuhle sérii sjedu celou abych byl připravenej na znovuzrození téhle série, který MOŽNÁ příjde. Co dodat k prvnímu dílu téhle série ? Je to prostě klasická Troma. Kdo jí má rád tak si určitě přijde na svý. Kdo Tromáckejm úchylárnám neholduje, ten to jen stěží ocení. Já osobně mám pro Tromu slabost a první díl mě nezklamal. Musím uznat, že mě bavil i samotnej ( nezměněnej ) Melvin. To byla fakt cool postavička. Takovej vyhryz se jen tak nevidí. Potom přišla přeměna a já jsem si začal klást otázku jestli si Melvin polepšil nebo pohoršil ( a nejen vzhledem ). Jako člověk byl budižkničemu a jako " toxík " měl slušnou roštěnku, ukrutnou sílu a lidi ho měli rádi. Já osobně jsem se bavil. Humor je místy povedenej, místy trapnej, ale to už je prostě Troma. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Reziser Lloyd Kaufman /Rocky 1 - ako herec/ natocil hororovu komediu menom Toxic Avenger. Ono to s hororovymi komediami je tazke - najlepsie hororove komedie podla mna su Braindead a Bad Taste Petera Jacksona a este mozno ciastocne Navrat Ozivlych mrtvol. Tuto v tomto filme opat funguje to nestatstne spojenie horor a komedia, prvych 20 minut sa tam nic dohromady nedeje, a potom nastupia udalosti. Divak sam nevie, ci sa ma bavit, alebo smiat. No, pre mna teda Toxic Avenger nie je kult, a za kultove stale povazujem len Braindead a Bad Taste isteho Petera Jacksona. 52 % ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Úvodná štvrťhodinka je ten najhorší možný trash, čo nasleduje po premene, zase jeden z tých najzaujímavejších. Je tam všetko, čo ste mali možnosť vidieť predtým aj potom; Kráska a zviera, Frankenstein, Spider-Man, Bogdanovichova Maska, Temný rytier (!!!) a všeličo ďalšie. A robí si to srandu z osemdesiatkového gýču, reaganovskej máčo Ameriky (ten tank pred stanom...) a samozrejme aj zo seba, inak by to ani nemalo zmysel. Vraždy sú poväčšinou premyslené a riadne brutálne, len škoda, že to tak extrémne zostarlo a pri scénach z fitka som sa cítil maximálnym spôsobom trápne. Aj keď išlo o súčasť hry. 70% ()

Bluntman 

všechny recenze uživatele

Nenávidím, že tohle musím napsat, ale Toxic Avenger je vedle Marie Antoinetty tím nejlepším filmem o dospívání :-), resp. jeho hyperbolizovaným podobenstvím. Kaufman s Herzem (nebo Herz s Kaufmanem?) natočili osmdesátkovej popík, který se nebere vůbec vážně a nabizí VŠE, co bychom si od Tromy mohli přát anebo co jsme se od ní naučili v plné míře příjmat - spousta nahoty a sexu, neuvěřitelně infantilní, resp. pubertální humor, filmařská příšernost v každém ohledu, velice nízký rozpočet apod. Viděl jsem hodinu a půl dlouhou verzi, která je na skoro půlnočníi projekci naprosto ideální a i nějaké ty politické paralely, představte si to, tento co do zobrazování různých věcí a posunování tabu liberální snímek je pravicově orientovaný! Doporučuji si zaběhnout do Levných knih a sehnat si kazety (only english dubbing) "Before there was toxie collection", kde najdete nějaký cheersploitation, camploitation a další chuťovky. Ale pozor, Toxica nedoporučuji konzumovat s plným žaludkem, nesprávně naladěným publikem a v ukrutném vedru LFŠ. ()

JFL 

všechny recenze uživatele

Je to pták? Je to letadlo? Ne, je to odpudivý mutant v růžovém baletkovském oblečku. "Toxický mstitel" trestá bezpráví a prožívá romanci se slepou prsaticí v městečku Tromaville, jež terorizuje gang transvestitských hrdlořezů a machistický pirát silnic. První a zaslouženě kultovní produkce společnosti Troma, jejímž tvůrčím motem je exploatovat exploataci. ()

Galerie (89)

Zajímavosti (10)

  • Jennifer Prichard a Robert Prichard se při natáčení zamilovali a vzali se. (HellFire)
  • Efekt rozjeté hlavy dítěte byl docílen tak, že se napustil meloun sirupem a červeným potravinářským barvivem, nasadil se na figurínu a přejel. (HellFire)
  • Pokud budete dobře sledovat, zahlédnete vycházet ze sprchy budoucí držitelku Oscara Marisu Tomei. (HellFire)

Související novinky

Festival Naruby holduje béčkovým filmům a rumu

Festival Naruby holduje béčkovým filmům a rumu

23.03.2023

Organizátorem unikátního festivalu pro dospělé, tedy výhradně pro diváky od 18 let, je Kino Balt, které začalo v Praze dělat rumové kino. Hlavní koncept je jednoduchý – každý divák v ceně vstupného… (více)

Superhrdinská parodie nabírá známé tváře

Superhrdinská parodie nabírá známé tváře

18.06.2021

Chystaný satirický komiksový film The Toxic Avenger posiluje obsazení. Snímek režiséra Macona Blaira (Lov, Jako v bavlnce) již dříve obsadil do titulní role Petera Dinklage, Jacoba Tremblayho,… (více)

Reklama

Reklama