Reklama

Reklama

Jack a fazolový stonek

  • Česko Jack a Čahoun - Abbott a Costello (více)

Obsahy(1)

Abbottova a Costellova verze známé pohádky o chlapci, který vymění krávu za kouzelné fazole. (oficiální text distributora)

Recenze (4)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Taková celkem roztomilá pohádka, která se snaží být celkem dospělá a jiná - a sem tam se jí to podaří - ale Bud Abbott a Lou Costello jsou prostě takoví troubové, respektive se tak prezentují, že z toho nakonec stejně udělají hlavně film pro děti, které se možná někde zasmějí. Asi jinde než dospělý, ale bude je to nejspíš bavit víc. ()

Reklama

Flego 

všechny recenze uživatele

Abbott a Costello bola komická dvojica, ktorá nefungovala aj na krátkych groteskách ako poväčšinou iní komici, šli priamo do celovečerných filmov a to bol aj ich kameň úrazu. Komické grifi sa čoskoro opozerali, v princípe počas celej svojej kariéry fungovali na rovnakej úrovni. Abbott bol ten uhľadenejší pán a Costello bláznivejší tlsťoch, ktorý aj častejšie "dostal" do tela. V tomto prípade prepracovali známu rozprávku, film bol natočený horúcou ihlou, komické situácie pramenia hlavne z Costellovej situačnej komiky. Slabší priemer. ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama