Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(12)

Obsahy(1)

Během dlouhodobé tajné mise zachytí tým stopu vůdce Hamásu, na kterého má spadeno tajná služba Šabak. A Doron vláká do léčky zarputilého mladého boxera. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (45)

Rockerman 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fauda je sázka na jistotu! Třetí setkání s izraelskou jednotkou bojující proti arabským teroristům je opět vynikající. Drama a napětí do poslední chvíle a neuvěřitelným závěrem. Velkou devizou je objektivita. Je vidět i chyby a přešlapy Izraelců a tu a tam můžete i soucítit s Araby, ale opravdu jen zřídka. Dokonalý zážitek! ()

DAPDO 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jestli byly předchozí dvě série nadprůměrný, trojka byla za mě ještě větší pecka. Ten výlet týmu do Gazy a následnej piknik, kdy se snaží osvobodit zajatce, neměl chybu. V těchto epizodách nehledejte nějáký zvolnění tempa, jede se naplno od začátku do konce. Jediný ubrání nohy z plynu byl truchlící předposlední díl, ale ty byly už v předchozích sériích taky, když odešel na věčnost někdo z hlavních postav. A rozhodně nečekejte ve Faudě nějaký happy endy ve stylu ameriky, život není peříčko a jsem rád, že se tady toho drží a nemažou divákům med kolem huby, 90%. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nebudu předstírat, že jsem si nevšiml, jak se malé mušky z předchozích sérií změnily ve třetí řadě v pořádné masařky, několikrát mě zvláštní rozhodnutí tvůrců donutila nevěřícně kroutit hlavou, přesto jsem se je rozhodl ignorovat. I potřetí mě totiž osudy izraelského komanda velice bavily, takže doufám v další pokračování. Závěrem musím ještě poděkovat deLaFeremu, který mi před časem seriál doporučil, byla to trefa do černého (nevím, jestli se to takhle dneska ještě může psát, ale je mi to vlastně úplně jedno). ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na Faudě mě štve asi jediné. Kopírují koncept copy+paste. Takže zaručeně přenesou vše povedené, ale zároveň i to iritující. Prakticky každá série obsahuje několik pokusů, které kopie se neodehrají na konci řady končí neúspěchem. Ani není nutné se stresovat. To samé Doron. Zaručeně, vždy udělá nějakou debilitu, která má následky - někdo jemu blízký umře. Kostra seriálu je tedy nechutně čitelná. A to kazí dojem. Osobně mě taky dost naštvalo některé zvraty (naprosto nelogické).Na druhou stranu, třetí řada byla rozhodně nejlepší co se poměru akce-klábosení týče. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na S03 je znát, že se do ní nalilo více peněz po mezinárodním úspěchu, scénáristicky je trochu překombinovaná, tempo se zpomalilo páč už to není tak akčně přímočaré jako S01 a často viditelně utíká z reality do rambo stylu, jenže co naplat. Já prostě tuhle partu Dorona, Eliho, Sagiho, Stevea, Nurit, Avichaye a šéfika Gabiho prostě baštím. Tentokrát se tahle parta arabsky mluvících infiltrátorů rozhodne jít do Gazy pro unesenou krásku Yaaru ( Reef Neeman ) takže od pátého dílu se jede pětihvězdičkových 100%. Nevím jak moc je taková akce autentická, ale jelikož Lior Raz byl kdysi opravdovým členem takového komanda, tak tomu chci věřit. Dám pět hvězd, protože nedostatky a chybičky v logice prostě převálcuje ta blízkovýchodní atmosféra s autentickými figurami a věrohodnou akcí . Už se těším na S04, psali, že už ji píší. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

  • Při útoku zasáhne Doron (Lior Raz) prchajícího Fauziho Hamdama (Amir Khatib) zezadu do levé lopatky. Ovšem při dalších záběrech útěku má Fauzi průstřel v pravé polovině hrudníku. (mikulin)

Reklama

Reklama