Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Doronova jednotka je na stopě únoscům, ale Bašárovi s otcem se podaří s rukojmími uniknout do Gazy. Zde ale narážejí na bezvýchodnost situace a nedomyšlenost svého plánu. Zoufalí rukojmí plní požadavky únosců, což na izraelské straně ještě více stupňuje zoufalství a odhodlání k záchranné akci. Doron navrhuje velmi odvážný postup. Sám si ale dobře uvědomuje, že jeho plán může stát život jeho kolegy i jeho samotného. (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takové ukecané ticho před bouří. Tato epizoda měla za cíl navnadit na následující operaci v pásmu Gazy, což se jí povedlo. Tentokrát bylo akce skromně, ale alespoň se to takřka obešlo bez hollywoodských záchran v posledních vteřinách, které mi do tohoto seriálu krajně nepasují. A asi bych se obešel bez všelijakých romantických mnohoúhelníků, když je zde stejně žádná Židovka neukázala. Jinak to nebylo marné a těším se na teprve druhou polovinu série. [70 %] ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Šestá epizoda na mě nejvíc zapůsobila svou dokonale pochmurnou atmosférou. Před úvodními titulky by mělo být zařazeno varování, že tento díl není vhodný pro diváky, kteří trpí depresemi. Měl jsem pocit, že všechno neodvratně směřuje ke špatným koncům, a už se těším, jak mě zdeprimuje pokračování. ()

Reklama

Reklama