Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Janě je čtrnáct let a přihlásila se na letní tábor. Těší se na něj, dokud nepotkala Jindru. Je úplně jiný než kluci od nich ze třídy a moc si s ním rozumí. Za pár dní se ale musí odloučit, protože je přihlášená na onen tábor. Vůbec se jí tam nechce a nepomůže ani když předstírá, že je nemocná. Soutěže ji nebaví, hlídku má v dešti, sedne si do mraveniště, svému družstvu znemožní vyhrát... Polepší se? (T369)

(více)

Recenze (68)

cariada 

všechny recenze uživatele

Naprosto pohodový snímek pro děti o zamilované dívce, co musí ač nechce ject na tábor. Rodiče jedou k moři tak, že musí za každou cenu ject. Jana je velice pěkná holka , ale na táboře dělá vše proto, aby jí poslali domů a co může kazí. Dokonce i s jedním klukem na motorce ujede, ale chytnou ho esembáci a tak musí Jana po svých jenže je bouřka a ona se vrací zpátky do tábora či jí cestou někde najdou. Samozřejmě to odstuně a čeká, že jí pošlou za trest domů. Před tím dostala pohled od kluka, jenže je zřejmé, že on naní kašle a užívá si prázdnin. Nakonec to jak jinak dopadne dobře a Janu nevyloučí a ona se zapojí s chutí do tábora. Do toho tu hrajou tehdy velmi oblíbený Plavci. Krásné prostředí tábora herecké výkony v pohodě Jandák ještě štíhlý a rovněž jako pohodář. Oddychový film nejen pro mládež. ()

Elyssea 

všechny recenze uživatele

Jindříšek jí řekl pár načtených vět o sterém Egyptě a naivní Janička doufala v dopisy. Nepřišel ani jeden, což bylo jistě velmi nečekané. Ale Janička je dívka poněkud nechápavá, a proto si zkazí celý tábor a chová se jako husa. Naštěstí má natolik chápavé vedoucí - hlavně Vikiho s nechutnými vousy. Tenhle film je o třídu horší než Metráček a naštěstí taky méně opakovaný. ()

Reklama

MissJ 

všechny recenze uživatele

Nejpamátnější moment tohoto filmu (už ho tady zmiňujete) je, když u táboráku zpívá Vítězslav Jandák, ale přitom slyšíme hlas Karla Zicha...hlavně nenápadně:) Jinak to není špatný film, i když táborová část už mě místy nudila. Dřív byly podobných v TV mraky, zrovna tento si ale vůbec nepamatuju. Zaujme představitelka hlavní role, bohužel další z mnoha, která se nevymanila z pasti dětských rolí. Příjemný zavzpomínání na dobu letních táborů. ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Taky jsem mel slavnostni (modry) a pracovni (zeleny) kroj. A jezdil na tabory. A bylo to vzdycky super. Myslim, ze film atmosferu vystihl dobre. P.S.: jak ta holka v plavkach a bosa skocila na tu krosku, a frajer ji vezl "stokilometrovou" rychlosti, to me pobavilo. Chtel bych videt ty jeji nohy na konci takovehle jizdy...Ja bych na to teda odvahu nemel. .-) ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Kdo si neumí zavázat pionýrský šátek, kdo si nikdy nezakdákal u táborového ohně, kdo si nezařádil na koncertě Plavců, komu esenbák nikdy nesebral ventilky z byciklu a koho se nikdy nepokusil trknout projíždějící Trabant, tak tomu se tato óda na pionýrský tábor rozhodně líbit nebude. Já jsem z ní kdysi taky nebyl příliš nadšený, ale teta nostalgie tentokrát spolehlivě zafungovala a já dostal velkou chuť vrátit se do míst, kde slova ČEST a PŘÁTELSTVÍ znamenala víc než vyhrané špekáčky. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (2)

  • Filmový debut Otakara Brouska ml. (M.B)
  • Natáčelo se na přehradě Vřesník, v Nezabudicích u Křivoklátu a v Humpolci. Ve filmu se objevil hrad Lipnice nad Sázavou. (Warden75)

Reklama

Reklama