foto

James Murray

  • nar. 22.1.1975 (42 let)
    Manchester, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 It's Alive
2006 Slečna Marplová: Sittafordská záhada (TV film)
2005 Pod zeleným stromem (TV film)
2003 Sons and Lovers (TV film)
2002 Nailing Vienna
2001 Phoenix Blue
2000 Klub sráčů
1999 V kůži Johna Malkoviche
Všichni královi vojáci (TV film)

TV seriály

2016 Him (TV seriál)
Medici: Masters of Florence (TV seriál)
Temptation (E05)
2015 Cucumber (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
Defiance (TV seriál)
Dead Air (S03E04)
2014 Defiance (TV seriál)
I Almost Prayed (S02E13)
All Things Must Pass (S02E12)
Doll Parts (S02E11)
další epizody (13)
2013 Smrt v ráji (TV seriál)
A Dash of Sunshine (S02E06)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Duch panského domu (S16E01)
2011 Chaos (TV seriál)
2009 Kröd Mändoon and the Flaming Sword of Fire (TV seriál)
2007 Pravěk útočí (TV seriál)
2004 Slečna Marplová (TV seriál)
2003 Keen Eddie (TV seriál)
2002 Cutting It (TV seriál)
20 Things to Do Before You're 30 (TV seriál)
2000 Clocking Off (TV seriál)
Monarch of the Glen (TV seriál)
North Square (TV seriál)
Other People's Children (TV seriál)
1999 Always and Everyone (TV seriál)
1993 Doctor Finlay (TV seriál)
Venkovská praxe (TV seriál)
1979 Shoestring (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Dokumentární

2003 Letecké katastrofy (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace