Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Na cestě po Austrálii se Diana snaží zvládat povinnosti matky a princezny, a navíc řeší manželské trable s Charlesem. (Netflix)

Recenze (16)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Šestou epizodou mi tvůrci zvedli náladu, když ukázali, že nepůjdou cestou nejmenšího odporu, a riskli i hrozbu nesčetných nactiutrhání ze strany fanatických obdivovatelů nejúžasnější princezny, která kdy kráčela po Zemi. Na rozdíl od mnohých jiných filmařů berou v potaz různé úhly pohledu a nesnaží se jen o svatořečení jedné nesnesitelné neurotičky. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Technicky a vlastně celkovou formální stylizací zaručeně doposud nejodvážněji natočená epizoda. Plná frenetických střihů a zajímavé práce s kamerou, s velkým množstvím odvážně velkolepých záběrů. Podobně zdatně a sebevědomě je vyobrazený přerod Diany z ostýchavé slečinky v noblesní dámu, která svým přirozeným charismatem a živelností dostává davy do varu a snadno strhne pozornost veškerého dění na sebe, což se koruně vůbec nelíbí. ()

Reklama

marhoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spokojenost. Řekla bych že Diana vyváděla mnohem víc, ale i s tímto opatrným provedením jsem spokojená, scéna výšlapu na kopec byla všeříkající. Když se chtěla vdávat, urazila bez mrknutí čtyři hodiny v dešti po skotských kopcích v blátě i po čtyřech, ale v Austrálii? Po dvaceti metrech mňouká. Kňourá před kamerami a dupe střevíčkem, že už nemůže, je unavená, je horko a chce domů. Nezájem, neschopnost nachystat si na tiskovku aspoň základní tři věty, no ale jakmile se začne svítit blesky ze všech stran, tož to by bylo, aby si to neužila. Rozumím tomu, že byla matkou dítěte, že nechtěla být bez vřešťáka ani minutu, ovšem role, do které se dobrovolně provdala, byla i jejím zaměstnáním, které spočívalo krom rození dětí i v plnění stanovených povinností. A to takových, které tahají všem lidem pod britskou korunou prachy z kapes nejen na hadříky a korunky, bydlení, vyvážení se rollsem, na plíny malému, ale i na všechny ty zákusky, které do sebe házela a vzápětí vyblila do hajzlu. Svoji budoucnost vybírala mezi manželkou následníka trůnu a dočasnou variantou, kterou byla uklízečka za jednu libru na hodinu říznutá pomocnicí v mateřské školce, čili není o čem. Obdiv z mé stran by nastal v případě nebazírování na kravinách, vyhrnutí rukávů a řádném reprezentování, nejlépe už ze startu. A že je to kruté? Ano, je. Ale ona moc dobře věděla, do čeho jde. I co se týče povinností, i co se týče Charlesova vztahu s někým jiným. Ruku na srdce, vážně tahle fňukna mohla v očích Charlese definitivně porazit sice nesympatického, ale jím milovaného Kamila? Obávám se, že na to uctívání obyčejných, mávajících australských žen a děvčátek nestačí. Říkám si, že přes to by vlak nejel i kdyby byla dokonalá. Protože láska. A to je pak těžko. ()

Peddro 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díl pěkný. Ale co to varování před začátkem? Prý by to mohlo ,,rozrušit" někoho, kdo trpí poruchou příjmu potravy. Tohle už Netflix vážně přehání! To jako bude před každým dílem, nebo filmem varovat, že se to může někoho dotknout? Mně je nevolno z politické korektnosti, která je pro západní civilizaci nejnebezpečnější morovou ranou 21. století.... ()

JB001 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Diváci se dočkali "červené knihovny", ale tohle se fakt povedlo. Já osobně nikterak Dianu nelitoval a nelituji, protože velice dobře věděla jako každá zlatokopka do čeho jde a co jí čeká. Jak si kdo ustele tak si lehne nebo taky jaký si to uděláš takový to máš. Spíš mi je líto Charlese, ale jinak celá ta královská famílie je pěkná sebranka ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama