Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V roce 2032 se Pearsonovi shromáždí u umírající Rebeccy. Z Velké trojky chybí jen Kate, která je na cestě z Londýna. Rebecce se zdá, že jede v luxusním vlaku, kde jí dělá průvodce William. V reproduktorech slyší, jak se s ní rodina loučí, a na své cestě potkává i Miguela a doktora K., který rodil její děti. Odmítá vstoupit do hytláku, protože ještě „na někoho čeká“. Když slyší, že se Kate přidala k truchlícím, jde dál a v hytláku se připojí k Jackovi, který už ji očekává... (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

Teachman 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z nejlepších epizod jakéhokoli seriálu, který jsem měl možnost vidět. Geniální nápad a netradiční rozloučení s hlavní postavou. Velmi citlivě a přitom kreativně pracuje s motivem smrti. Tento seriál si rozhodně zaslouží pozornost např. pro hloubku, s jakou přistupuje ke každodenním tématům z života obyčejných lidí. Tato epizoda to jen potvrzuje. ()

vydumnica 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"If something makes you sad when it ends, it must have been pretty wonderful when it was happening." Teraz už chápem, prečo má táto epizóda až 95% na čsfd a 9,7 na IMDb. Wow!!!  This Is Us bude navždy v mojej TOP 3 všetkých seriálov a momentálne je to moja srdcovka a number one. Epizóda The Train je skutočne dychberúca a zimomriavky spôsobujúca. Krásna Mandy Moore v elegantných šatách vo "vlaku" menom Život. Nádherne a nápadito natočené. Wow!!! ()

Reklama

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takový emoční zážitek jsem dlouho u žádného seriálu nezažil. Neuvěřitelně originální "odcházení" v naprosto skvělých kulisách. Zamlžené oči jsem měl celou epizodu, ale jelikož jsem chlap, tak jsem to samozřejmě vydržel a ani jedna slza neukápla. Nebo ne?!!? Jednoznačně plnej počet. 5/5 ()

Galerie (32)

Reklama

Reklama