Reklama

Reklama

Tohle jsme my - Série 6

(série)
USA, 2022, 12 h 56 min (Minutáž: 42–46 min)

Tvůrci:

Dan Fogelman

Kamera:

Yasu Tanida

Hrají:

Milo Ventimiglia, Mandy Moore, Sterling K. Brown, Chrissy Metz, Justin Hartley, Susan Kelechi Watson, Chris Sullivan, Vanessa Bell Calloway (více)
(další profese)

Epizody(18)

Obsahy(1)

V závěrečné sérii budou diváci sledovat zhoršující se Rebečin zdravotní stav, ale také to, jak k sobě s Miguelem nalezli cestu po Jackově smrti a jakými zkouškami museli projít v nalezení vzájemného štěstí. Přijde na řadu Katino a Tobyho odloučení, které bylo naznačeno v předchozí sérii, i nahlédnutí do dospělého života jejich zrakově postiženého syna. Kevinův příběh v šesté sérii začne vyrovnáváním se s koncem vztahu s Madison, která se s ním rozešla během jejich svatebního dne, a také zvažováním nabídky na hraní v rebootu Mannyho. A nakonec se diváci dozví, jak v Randallovi v útlém věku zakořenil jeho hrdinský komplex, jenž jej nasměroval k psychickým problémům, s nimiž se potýká dodnes. Více než v předchozích sériích se také bude řešit život protagonistů v budoucnosti a objeví se hned několik navrátivších se postav z minulých sezón. (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

angel74 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po rodině Pearsonových se mi zcela jistě bude stýskat. Tak mile dojemný seriál totiž nevzniká každý den. A navíc i kvalita jednotlivých sérií je vzácně vyrovnaná. Vysoce nastavenou laťku tvůrci udrželi až do poslední vteřiny. (90%) ()

Reklama

vydumnica 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dnes je ten deň, ktorého som sa tak trošičku obávala. Nastal čas rozlúčiť sa s milovaným seriálom. Všetci sme vedeli, že rozlúčke s Rebeccou sa nevyhneme, no takisto bolo potrebné zmieriť sa s tým, že tu seriál končí. Season 6 bola oveľa lepšia ako Season 5! Len málinko chýbalo do 5*, tak som prižmurila oči a dávam tých 5*. Naozaj každá jedna epizóda je radosť sledovať. Je mi smutno, že môj NAJOBĽÚBENEJŠÍ SERIÁL NA SVETE💙 končí, no som šťastná, že som si ho našla. Mandy Moore wow klobúk dole, zaslúži si minimálne Golden Globe. Celý team je skvelý, milujem ich všetkých. Chválim ešte: Milo Ventimiglia, Justin Hartley, Sterling K. Brown, Susan Kelechi a ďalší. "If something makes you sad when it ends, it must have been pretty wonderful when it was happening." True!!! Najlepšia epizóda je The Train. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To zase bylo slzavé údolí. Tenhle seriál to prostě umí, dokáže hrát na to necitlivější místečko, které v sobě máte. Se seriálem jsem vlastně rostla. Začala jsem ho sledovat už při premiéře v roce 2016, protože se mi moc líbil námět a věděla jsem, že to bude hit a nemýlila jsem se. S rodinou Pearsnových jsem zažila hodně dramat, zlomených srdcí, lásky a zábavy. Poslední série je krásným rozloučením a uzavřením jejich kapitoly. ()

Galerie (318)

Reklama

Reklama