Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bushwick je území v New Yorku, kde se rozpoutalo hotové peklo. Ulice se náhle mění ve válečnou zónu. Do města vstoupila neznámá armáda a je vyhlášeno stanné právo. Studentka Lucy (Brittany Snow) jede s přítelem metrem, když jsou všichni pasažéři vyzváni, aby opustili metro. Když se vystrašená Lucy, která přišla o přítele, snaží ukrýt v nějakém suterénu, je napadena bandou výrostků. Tu zpacifikuje bývalý voják Stupe (Dave Bautista). Od této chvíle se jejich cesty spojí a oba se snaží přežít a dostat do bezpečí. (PROCESOR)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (54)

luka4615 

všechny recenze uživatele

Bushick zaujme především zajímavě zvoleným soundtrackem a kamerou, což výborně vykresluje zajímavě a originálně zvolenou dějovou zápletku. Bohužel, zhruba od poloviny snímku tento slibný start "zazdí" unylé dialogy, podivné přechody mezi scénami a naprosto odfláknuté finále. Škoda, potenciál zaujmout originální látkou zde vážně byl. ()

dyfur odpad!

všechny recenze uživatele

....SPOLER-ktorý sa oplatí.......všetko zle a najhorší koniec....D.B. je NEHEREC pri ktorom aj Arnold Schwarzenegger pôsobí ako herec zo shakespearovskej spoločnosti - nevadilo by keby aspoň niečo ukázal nejakú akciu ako v Bondovi- tu pôsobí ako tlsťoch s batohom čo sa vie  biť ako dedinský hrmotĺk....dej je plytký čo by nevadilo,ale ku koncu keď už sa zdôveruje so svojou psychikou študentke Lucy (hrozný monológ) a ....potom ho zabijú a za pár minút zabijú aj druhú hlavnú postavu študentku Lucy a je koniec.....a tie zábery horiaceho New Yorku = prvý ročník trikovej učňovky v Prdelove.... ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Pouliční válka v kulisách newyorské čtvrti. Možná se tu kecalo trošku víc, než je zdrávo a přemýšlet u toho člověk také příliš nemůže, ale jinak to mělo solidní tempo, přestřelky nebraly konce a zadařilo se i herecky.Líbilo se mi i vysvětlení, co že se to vlastně děje. Výraznější vadou na kráse je ne zrovna dokonalá technická stránka, která odhalovala místy bolestný nedostatek financí. Ale i tak se jedná o solidní jednohubku. 60% ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

V rámci testování Netflixu mi byl nabídnut i tento kousek, 50 % ratingu sice moc muziky neslibuje, proč to ale nezkusit, když tam hraje moje oblíbená vepřová hlava, pan Bautista? A nebylo to špatné, poměrně zajímavý pohled na moderní stav stanného práva, kterak to dopadá, když vezme spravedlnost do ruky parta militantních a vlasteneckých jedinců a udělají si z New Yorku vojenský cvičák. S tím rozdílem, že se nestřílí do trenýrek, ale do lidí - a ostrýma ! Reálné to bylo sice jako Troškův film v bitvě o Oscary, ale na to, že evidentně rozpočet nedosahoval astronomických výšin, byl film stravitelný......................moje hodnocení = 6 z 10. ()

Fifer 

všechny recenze uživatele

Skvělá akční jízda na jeden záběr. Birdman v apokalyptickém filmu. Metoda zdánlivě nepřerušovaného záběru se perfektně hodí pro zmatek na ulicích, kdy davy lidí vyděšené prchají tam a zase zpátky. Byl jsem nadmíru spokojen. Škoda té proměny hlavní hrdinky, která se během několika hodin změní z bezbranné dívky v Jasona Bourna. Tvůrci si měli vybrat, buď měli zvolit hrdinku jako drsnější postavu (dělá bojové sporty, policistka atd.), anebo ji měli nechat jako bezbrannou dívku až do konce. P.s.: když jsem poslouchal vyprávění hlavního hrdiny o 9/11, tak mě mrzelo, že ho nenechali celej film mlčet. Strašnej kýč a limonáda. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama